Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen aranyos és vagy vicces...

Milyen aranyos és vagy vicces sztori történt macskáddal, kutyáddal, csincsilláddal, hörcsögöddel, malackáddal, vagy más kisállatoddal?

Figyelt kérdés
Írjatok saját megtörtént állatos sztorit!

2024. ápr. 18. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer adtam a tengerimalacomnak egy darab paradicsomot, amit szív alakúra rágcsált 😔
2024. ápr. 18. 18:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez ari :-) Biztos neked rágcsálta szív alakra. Jó volt a kapcsolatotok?
2024. ápr. 18. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Most látom, hogy véletlenül odament a 😔emoji...

Jó volt, kedves kis állat volt ☺️

2024. ápr. 18. 18:32
 4/8 A kérdező kommentje:
És szerinted ha a gazdija rendes vele, minden malacka aranyos lesz vele, vagy egyéniségfüggő, és nem biztos? Hány évet élt?
2024. ápr. 18. 18:39
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Több malacom is volt, egyéniség függő sztm az, hogy bújós vagy kis undok, esetleg félős lesz a későbbiekben...🤔

Ha jól emlékszem hát vagy hét évet élt... A másik meg parkban talált, kitett malac volt, szóval őt nem tudom mennyi idős lehetett amikor itt hagyott 😕

2024. ápr. 18. 18:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Találtál egy kitett malackát a parkban, és miben tudtad hazavinni? Mennyire volt nehéz megfogni? Jó, hogy vannak ilyen emberek, akik segítenek a kitett állatokon! :-)
2024. ápr. 18. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét cicám szív alakút pisilt nekem az alomba 😍 Tudom, hogy nem túl guszta, de engem meghatott.
2024. ápr. 18. 19:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Boa fürdés közben befingott a víz alatt. Úgy megíjedtünk, nem hallottunk még kígyót fingani.

Volt olyan hogy este is a "hangos buborékokra" keltem fel

2024. ápr. 19. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!