Melyik az aranyosabb? Egy kis kacsa vagy egy kis baba?
Figyelt kérdés
2021. máj. 9. 09:31
1/24 anonim válasza:
Alapból Engem nem hoznak lázba a babák, ezért a kis kacsa, de a kis csibe szerintem cukibb. Cicát-Kutyát kár megemlíteni is. :D
2/24 anonim válasza:
mindkettő, de nem lehet összehasonlítani /)
3/24 anonim válasza:
Nekem a kisbaba. A kacsa is nagyon cuki, de azért szerintem ne hasonlítsunk egy gyereket, egy állattal...
4/24 anonim válasza:
Nyilvánvalóan egy kisbaba.
Cuki a kacsa is, nekem volt is 3 kiskacsám, nagyon szerettem őket, de azért mégiscsak állat. Nem is értem, hogy lehet egy gyereket egy állathoz hasonlítani.
5/24 anonim válasza:
Kiskacsa 😃 de azok is tudbak am hisztizni, ha ehesek, kutyam talalt egy vadkacsa fiokat, es a lakasban neveltem fel... Akkora koszt is csinal, mint egy gyerek, de imadtam.
9/24 anonim válasza:
Nekem az állatok alapból aranyosabbak. De én pszichopata, szadista vagyok a pszichológiai felmérés szerint.
10/24 anonim válasza:
hát nekem a kisbabákban semmi szép vagy cuki nincs. Egy állatbébit sokkal aranyosabbnak találok, legyen az pl pont egy kiskacsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!