Egy dagi törpemalac mennyibe kerülhet? 🐷
Figyelt kérdés
Tudjátok amelyik nem nő nagyra.
Annyiraaa édesek az ilyen kicsi malacok, ma láttam egy tiktok videót, amiben a gazdija ölében volt, puszilgatta és istenem olyan cuki vooolt hát nekem kell egy ilyen, eskü!! ^^
2021. nov. 24. 21:15
4/6 anonim válasza:
50 kilosra no meg kb, legalabbis amit nalunk kapni. Nem tudom milyen videot lattal, de szamomra annyira nem cuki, amikor mar megnonek.
5/6 anonim válasza:
Azt azért remélem tudod, hogy elég sok törődést is igényelnek az aranyosságuk mellett, szinte mint egy kutya:D
6/6 anonim válasza:
Az a malac nem marad akkora. Ráadásul konda állat, tehát elkél neki a társaság. (nem te). Lételemük hogy túrjanak, tehát a kert sem fog egyben maradni sokáig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!