Az állatoknál is előfordul a homoszexualitás?
"Azt ugye tudod, hogy azt kapod, amit te kívánsz másoknak? :D De látom szöveget értelmezni sem tudsz, mert heterók milliárdjairól írtam te ész. :) Amúgy ordít, hogy egy boldogtalan nyomorék vagy, mert értelmes embert nem húz fel ennyire más magánélete. Tudod, az, ami neked az életben nem lesz. :)"
Ha azt kaptam volna, már szentté avattak volna, ami felbosszant az pedig a társadalmi elnyomás a heterók irányába, meg az életképtelenek támogatása!
Támogassátok egymást ott ahol ti vagytok többségben, ahol nem ott meg hallgatni arany!
Menjetek Afrikába ott sok a humanitárius (vagy nem), de legalább jó "meleg" van.
"Egyszerűen azért, mert ezek a te gondolataid, más meg máshogy gondolja, és nem tart igényt fogadatlan prókátorokra. "
Emlékeztetnélek, hogy a KÉTHARMAD úgylátja, hogy "AZ ANYA NŐ AZ APA FÉRFI", ez ugyanis egy kétharmados alaptörvény!
Anya és apa nélkül pedig NINCS CSALÁD!
Heteróként elégedett vagyok a KÉTHARMADOS többség véleményével!
Neked meg jobbulást.
"Emlékeztetnélek, hogy a KÉTHARMAD úgylátja, hogy "AZ ANYA NŐ AZ APA FÉRFI", ez ugyanis egy kétharmados alaptörvény!"
Emlékeztetlek, hogy azt a törvényt egy orgiázó homo írta :D mekkora lúzerek vagytok, hogy még ezt is beveszitek bőnyállal :D
"Ez hogy jön ide? Nem a transzszexualizmusról beszélünk. Fájdalomcsillapítóra meg nincs szükségem, nem is tudom, miért kellene egyáltalán. Amúgy vicces, hogy te vagy az, aki egyetlen, aki még a tudományos cikkekre se tudott reagálni semmit, csak böfög állandóan."
Ami a normálistól eltér, azaz nem azonos azzal amit a kétharmados alaptörvény megfogalmazott (az anya nő az apa férfi), az a többségi társadalmi normán kívül esik (normálistól eltér) evégett mindegy melyik verzióról beszélsz.
Fájdalomcsillapítóra előbb-utóbb szükséged lesz, ha majd belefáradsz vagy fel nem adod.
Milyen tudományos cikkeket magyarázol? 444 meg origo?
Ne röhögtess, a tudomány az ott kezdődik, hogy MTA vagy AAAS.
De már egy szakfolyóirat is elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!