Az állatoknál is előfordul a homoszexualitás?
"Az értelmes válaszokat hogy lepontozza a sok ratyi,fogadjátok el hogy betegség a homosexualitás.A természetestől áll a legmesszebb,bármennyire is szeretitek az ellenkezőjét állitani."
Nehidd, nem azok pontozzák le, cenzúra van!
beírtam, hogy a kamatyoló sasok meg az ölelkező delfinek, hogy tetszenének a sok zöldikének, meg a "globális felmelegedés"
Erre kitörölték!
Ez a gyakorikérdések amúgyis egy baromi gyanús oldal, szerintem.
Mindent támogatnak ami Sorosista...
Mar bocs de mi az hogy nincs irasos emlek?
A faraok, kiralyok, csaszarok volt hogy haremben, tobb ferfival is csinálták. Ez itt bukott meg. Vagy okori Görög orszag? Ahol senkit nem erdekelt hogy ferfi vagy no, ha gyonyoru kidolgozott teste volt barki jo volt. Roma? Soroljam meg?
De igazából ilyen primitiv embereknek lehet magyarázni. Regen kb csak a gazdagok tehettek meg hogy ferfiakkal voltak.
Mar bocs de mi az hogy nincs irasos emlek?
A faraok, kiralyok, csaszarok volt hogy haremben, tobb ferfival is csinálták. Ez itt bukott meg. Vagy okori Görög orszag? Ahol senkit nem erdekelt hogy ferfi vagy no, ha gyonyoru kidolgozott teste volt barki jo volt. Roma? Soroljam meg?
De igazából ilyen primitiv embereknek lehet magyarázni. Regen kb csak a gazdagok tehettek meg hogy ferfiakkal voltak.
Nyomika, nem arról beszéltem hogy emberekről nincsen!
Gerinces állatokról nem tudsz ilyet felmutatni több ezer év távlatából sem! Senki soha nem ábrázolt ilyet hogy "homokos gerincesek" valami érdekes oknál fogva, sem művészileg, sem tudományos célból.
Érdekes mód mindenhol az ember az aberrált, meg a homokos.
Majd ha hozol nekem egy barlangrajzot kamatyoló bölénybikákról, vagy bronzkori szobrot hímoroszlánok párzásáról, akkor oké nyertél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!