Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mik ezek a gyilkos fenevadak?...

Mik ezek a gyilkos fenevadak? Tele van velük a szoba! (Képek a megjegyzésben)

Figyelt kérdés

6. emeleti panel lakás, 9 nm-es szoba: megy a tv, a gép meg a villany is ég. Ablakot mindig csukom estére, mert utálom a bogarakat, bár így megsülök, de ez most lényegtelen. Esténként megjelennek ilyen szöcskeszerű lények, de mini változatban és ha bejönnek tökre pattognak a falon ahogy ugrálnak és rohadt idegesítő. Tegnap éjfélig csapkodtam őket mire mindet kivégeztem.. Viszont mikor lefekszek és lekapcsolom a villanyt ki szoktam nyitni az ablakom de ezektől az ufonautáktól nem lehet, mert simán bejönnek és akkor pattognak. :S Szóval mik lehetnek ezek? Az ablakomon most is körülbelül 40-50 darab van jah meg vannak katicák is, de nem a sima hanem fekete alapon piros pöttyös. (Arról is rakok be képet). Szóval mik ezek és mit akarnak itt? Már az is eszembe jutott hogy beköltöztek a redőnytokba, de pl.: a mellettem lévő szobába nincs egy se, bár ott kopp sötét van. A konyhában viszont szintén megjelentek most. Valaki tájékoztasson, köszi! :)

Képek:

[link]

[link]

2010. aug. 13. 22:07
 71/96 anonim ***** válasza:
ez a videó ott van XD +a címe xd
2010. aug. 13. 23:30
 72/96 A kérdező kommentje:
:DDD Az én kutyusom ugatja az olyan embereket akik lent ordibálnak, nekünk a szomszédaink szoktak egymással veszekedni :D
2010. aug. 13. 23:31
 73/96 anonim ***** válasza:
na na, nincs a németekkel semmi baj!
2010. aug. 13. 23:31
 74/96 anonim ***** válasza:

[link]

most látom csak...ott a képen ahol orgiáznak a katicák... No picit jobb oldalon, elöl van egy katica aki teljesen bepózolt... Úgy néz ki mint aki bármelyik percben rádvetheti magát és felfalhat. világít a szeme. Látjátok? Na az ott valóban félelmes.

egyébként: az én kutyám már válaszra sem méltatja őket:DD teljes érdektelenséget mutat feléjük:D

2010. aug. 13. 23:34
 75/96 anonim ***** válasza:
A katica szerintem is harlekin katica. Egy gyorsan szaporodó, gyorsan terjedő "veszélyes" fajta katica. Eszi a mi katicánk (kétpettyes katica, hétpettyes katica...)lárváját is, kiszorítja azt a természetes élőhelyéről. Ráadásul rengeteg színváltozata ismert, szerintem ez is egy közülük.
2010. aug. 13. 23:40
 76/96 anonim ***** válasza:
lol xD engem is megnevettettél kérdező :)
2010. aug. 13. 23:44
 77/96 anonim ***** válasza:

Képzeljétek el, aki azt mondta hogy pincebogár van a szőnyegem alatt, mégsem volt igaza!

Eredeti neve: Szárazföldi ászkarák

+ link:

[link]

2010. aug. 13. 23:46
 78/96 anonim ***** válasza:

"A szárazföldi ászkarákok valódi rákok amelyek – elnevezésükhöz hűen – jól alkalmazkodtak a szárazföldi életmódhoz. Közönséges nevük a pincebogár vagy régiesen evetkerák."

vagy mégis, csak nem olvastál elég figyelmesen:D

2010. aug. 13. 23:47
 79/96 anonim ***** válasza:
Totál hülye vagyok, oda van írva hogy közönséges pincebogár... XD
2010. aug. 13. 23:48
 80/96 anonim ***** válasza:
tevárjálmár... rák? najo mára kész, ennyi, mostmár én is könnyezve röhögök:D rákok vannak a tárolóban XD
2010. aug. 13. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!