Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mik ezek a gyilkos fenevadak?...

Mik ezek a gyilkos fenevadak? Tele van velük a szoba! (Képek a megjegyzésben)

Figyelt kérdés

6. emeleti panel lakás, 9 nm-es szoba: megy a tv, a gép meg a villany is ég. Ablakot mindig csukom estére, mert utálom a bogarakat, bár így megsülök, de ez most lényegtelen. Esténként megjelennek ilyen szöcskeszerű lények, de mini változatban és ha bejönnek tökre pattognak a falon ahogy ugrálnak és rohadt idegesítő. Tegnap éjfélig csapkodtam őket mire mindet kivégeztem.. Viszont mikor lefekszek és lekapcsolom a villanyt ki szoktam nyitni az ablakom de ezektől az ufonautáktól nem lehet, mert simán bejönnek és akkor pattognak. :S Szóval mik lehetnek ezek? Az ablakomon most is körülbelül 40-50 darab van jah meg vannak katicák is, de nem a sima hanem fekete alapon piros pöttyös. (Arról is rakok be képet). Szóval mik ezek és mit akarnak itt? Már az is eszembe jutott hogy beköltöztek a redőnytokba, de pl.: a mellettem lévő szobába nincs egy se, bár ott kopp sötét van. A konyhában viszont szintén megjelentek most. Valaki tájékoztasson, köszi! :)

Képek:

[link]

[link]

2010. aug. 13. 22:07
 31/96 A kérdező kommentje:

Na ne szívass! Tarantula??? Pattogó nagy fekete bogár? Itt kapnék szívinfarktust! :D

Jah amúgy ez nem hiszem hogy imádkozó sáska mert pici a bogár, kb 1 cm-es.

2010. aug. 13. 22:45
 32/96 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Te mekkora beteg vagy! :)
2010. aug. 13. 22:45
 33/96 A kérdező kommentje:
Most miért? :D Nem vagyok beteg csak 20/L :D
2010. aug. 13. 22:47
 34/96 anonim ***** válasza:
100%
Black widow.
2010. aug. 13. 22:47
 35/96 anonim ***** válasza:
100%
nanáhogytarantula. legalábbis... messziről hasonlít. bár közelebb még nem mentem mert különböző fóbiák miatt a legnagyobb kapcsolat köztünk az volt, mikor megdobáltam tűsarkúval... meghalt.
2010. aug. 13. 22:48
 36/96 anonim válasza:
100%
:D
2010. aug. 13. 22:49
 37/96 A kérdező kommentje:
xDDDDDDD Ezt elképzeltem.. xD
2010. aug. 13. 22:50
 38/96 anonim ***** válasza:
100%

Megint én, aki a chat beszélgetést másolta be. A másodikra sokan mondják hogy sáska, de a sáskának két hátsó kiálló lába is van meg a feje vékony, nyaka hosszú... a többi társa is hasonlóan néz ki max. más színben, így szerintem nem sáska, de nem akarok hülyeséget mondani.

Ám én olyan városban lakom, ahol van egy hegy, és igen változatos az állatvilágunk.

A szobámban ritkán százlábú, főként pókok, néha meg úgynevezett BETONBOGARAK vannak, pedig kertes családi házban lakunk, én a tetőtérben.

Betonbogarakról tudtok valamit?

Anya mondta hogy betonbogár, lehet hogy ilyen bogár nem is létezik, de mindenesetre a padlószőnyegem alatt élnek,

5-10 fős csoportban szétszaladnak ha felhajtom a szőnyeget, a nedves, hűvös helyet szeretik, ennyit tudok.

2010. aug. 13. 22:52
 39/96 anonim ***** válasza:
100%
Eheheh nincs ilyen kifejezés a googleban :DDD
2010. aug. 13. 22:54
 40/96 anonim ***** válasza:
100%

fúú basszus :DDD

én már a képetöl is féltem :D

mondjuk a katica az rohadt aranyos, gondolom az nem húsevő, deaz a másik...kiráz a hideg...kóláspalackal dobálnám le a falról (ha lenne de szerencsére nincs) :D

2010. aug. 13. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!