Mik ezek a gyilkos fenevadak? Tele van velük a szoba! (Képek a megjegyzésben)
6. emeleti panel lakás, 9 nm-es szoba: megy a tv, a gép meg a villany is ég. Ablakot mindig csukom estére, mert utálom a bogarakat, bár így megsülök, de ez most lényegtelen. Esténként megjelennek ilyen szöcskeszerű lények, de mini változatban és ha bejönnek tökre pattognak a falon ahogy ugrálnak és rohadt idegesítő. Tegnap éjfélig csapkodtam őket mire mindet kivégeztem.. Viszont mikor lefekszek és lekapcsolom a villanyt ki szoktam nyitni az ablakom de ezektől az ufonautáktól nem lehet, mert simán bejönnek és akkor pattognak. :S Szóval mik lehetnek ezek? Az ablakomon most is körülbelül 40-50 darab van jah meg vannak katicák is, de nem a sima hanem fekete alapon piros pöttyös. (Arról is rakok be képet). Szóval mik ezek és mit akarnak itt? Már az is eszembe jutott hogy beköltöztek a redőnytokba, de pl.: a mellettem lévő szobába nincs egy se, bár ott kopp sötét van. A konyhában viszont szintén megjelentek most. Valaki tájékoztasson, köszi! :)
Képek:
Szeretnek.:)
Egyébként fogalmam sincs.
ha nemtudod mik ezek, hogy találtál képet róluk?
Amúgy, szúnyogháló, raid, chemotox, ventillátor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!