Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mik ezek a gyilkos fenevadak?...

Mik ezek a gyilkos fenevadak? Tele van velük a szoba! (Képek a megjegyzésben)

Figyelt kérdés

6. emeleti panel lakás, 9 nm-es szoba: megy a tv, a gép meg a villany is ég. Ablakot mindig csukom estére, mert utálom a bogarakat, bár így megsülök, de ez most lényegtelen. Esténként megjelennek ilyen szöcskeszerű lények, de mini változatban és ha bejönnek tökre pattognak a falon ahogy ugrálnak és rohadt idegesítő. Tegnap éjfélig csapkodtam őket mire mindet kivégeztem.. Viszont mikor lefekszek és lekapcsolom a villanyt ki szoktam nyitni az ablakom de ezektől az ufonautáktól nem lehet, mert simán bejönnek és akkor pattognak. :S Szóval mik lehetnek ezek? Az ablakomon most is körülbelül 40-50 darab van jah meg vannak katicák is, de nem a sima hanem fekete alapon piros pöttyös. (Arról is rakok be képet). Szóval mik ezek és mit akarnak itt? Már az is eszembe jutott hogy beköltöztek a redőnytokba, de pl.: a mellettem lévő szobába nincs egy se, bár ott kopp sötét van. A konyhában viszont szintén megjelentek most. Valaki tájékoztasson, köszi! :)

Képek:

[link]

[link]

2010. aug. 13. 22:07
 21/96 anonim ***** válasza:
87%

jé egy negatív katica :DDD

hát az tökaranyos, nekem bejön. olyan...übermetál:D igazi rokksztár katicakiadásban:DD

A másik szerintem egy elb*szott ufo lehet, vigyázz, elképzelhető hogy éjjel análisan csippeket ültetnek beléd:D

viccet félretéve: a katica tényleg jófej, a képet emntettem, a szerzői jogot köszönöm, és adj nekik levelet. a Pattogós izékhez jó vadászatot, elgalább nem unatkozol... és még örülhetsz: az én fülembe egy kib*szott óriás-mutáns szúnyog minden este, aminek belilul a csípése, és egyzserűen képtelenség levadászni...olyan mint egy vérszívó kommandóscirkáló...

A szúnyogháló megoldás lehet, a vénasszonyokra a jo széles szegetelőszallagot ajánlom, bár erőszakosak vigyázz velük!

2010. aug. 13. 22:36
 22/96 anonim ***** válasza:
100%
[link] 2.-ra itt a válasz, első meg valami sáska, mindjárt keresek valami menő linket
2010. aug. 13. 22:37
 23/96 anonim ***** válasza:
100%
zümmög*
2010. aug. 13. 22:38
 24/96 anonim válasza:
100%
szúnyogháló
2010. aug. 13. 22:38
 25/96 A kérdező kommentje:

Nem félek én tőlük, csak idegesítő ha este itt pattognak! :D Amúgy a te szúnyogod meg tuti valami vámpír! Robert Pattinson megunta Edward szerepét és most szúnyogként csap le áldozataira! :D

Köszi a katicás linket! :)

2010. aug. 13. 22:39
 26/96 anonim ***** válasza:
90%
Ez egy Homokopokulusz (latin nevén.) nagyon ártalmas. ha megcsípnek feldagad az egész karod. (véralvadásgátló miatt.) és egy ilyen kis teremtmény annyi vét tud kiszívni belőled ami kb 10 lény esetén elég veszélyes :S (google.)
2010. aug. 13. 22:41
 27/96 anonim ***** válasza:
100%

22:40 [Baboo13] imádkozó sáska az

22:40 [kifiu] az az imádkozó

22:40 [kifiu] de van fa

22:40 [kifiu] vándor

22:40 [kifiu] mezei

22:41 [kifiu] szóval sokféle

2010. aug. 13. 22:42
 28/96 anonim ***** válasza:
100%

hát agyönütöm a csillogos b*zit:D komolyan, én angy állatvédő vagyok de ezt egyszer megtalálom és megkínzom... negyedik napja a fél éjszakám azzal megy el hogy keresem.

egyébként a panelról juteszembe, örülj neki hogy nem kaptál még "pattogós bogarat" és "tarantulaszármazékot". A pattogós bogár nagy és fekete, és k*rvagyorsan szalad, +ha rálépsz kipukkad. A pók meg fekete és szőrös. na gondold el mikor ilyenekkel osztod meg a szobát...

de ilyen katica nekem kell *.*

29/96 A kérdező kommentje:
Túl nagy falat vagyok én nekik! :D De legalább a katicáról azt írják hogy nem csoportban támadnak! :D
 30/96 anonim ***** válasza:
100%
régebben nekem is mindenféle ilyen bejött a szobámba, de mióta felraktam a szúnyoghálót azóta szúnyogriasztót sem kell használni mert tényleg szinte semmi nem jön be
2010. aug. 13. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!