Anyám megölt 8 kiscicát, de nincsen rá bizonyítékom. Érdemes feljelentenem?
Figyelt kérdés
Anyám ismerősénél nemrég született egy nagyobb alom kiscica, és ez az ismerős megkérte az anyámat, hogy végezzen egy részükkel. Amit aynám meg is tett (amin nem lepődök meg. Egy kissé idióta szegény. Papírja is van róla.) Lapáttal agyonütötte és elásta őket. :'( Itthon pedig elmesélte mit tett. Sajnos nem tudom, hol lakik az ismerős, így semmi bizonyítékom nincsen. A rendőrség komolyan fog venni, ha hozzájuk fordulok?2018. máj. 21. 21:47
21/24 anonim válasza:
Feltétlen jelentsed fel!!! MOST AZONNAL!
Ha nem tesz semmit a rendőrség, mert miért is tenne akkor vedd kezedbe az irányítást és verd agyon lapáttal úgy ahogy ő tette.
22/24 anonim válasza:
Mennyi hülye van te jó ég. Ezért feljelenteni saját anyját. Ébredj már fel az álomvilágodból, sajnos ez egy bevett módja az állatok túlsaporodásakor. Még az embereknél is megengedet az abortusz, mégis van olyan állat aki helyeseli.
23/24 anonim válasza:
Nah kikérem magamnak utolsó én nem csak a feljelentést ajánlottam hanem azt hogy agyon kéne vernie lapáttal a saját anyját.
Kérlek legyél pontos! :D
24/24 anonim válasza:
hello, te vegán vagy? ha igen, akkor meg lehet tenni a feljelentést. De mivel a bírók 99%-a nem vegán, nem hiszem,hogy kedvező ítélet születik. Amúgy is a legtöbb magyar ember szándékosan kínozza az állatokat (mivel tojást, tejterméket, húst fogyasztanak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!