Nagy családi botrány lenne abból, ha feljelenteném a nagybátyámaz állatkínzás miatt?
Van egy kutyáka,amit már évek óta szörnyű körülmények közt tart.Egy kis ólban tartja az udvar végében.ami el van kerítve kaktuszokkal meg virágokkal,így ki sem lát onnan a kutya.Az ól általában tiszta sár és tele van kutyaszarral,mivel hát onnan nem nagyon mehet ki a kutya.Nagyon sovány,nem eteti rendesen.És inni sem kap rendesen.Nagyon félénk,megvan félemlítve.Gondolom veri vagy verte is.
Mondom anyának már egy ideje,hogy jelentsük fel,de nem,mert abból nagy családi botrány lesz.Megtudja,hogy mi voltunk,mert rajtunk kívül talán csak a szomszéd tudja,hogy van kutyája.Apának is mondtam,de ő is ellenzi.Szóval nekem kéne cselekednem.De valószínűleg itthon is lecsesznének meg a nagybátyám is igen haragos lenne
Az a baj hogy levágós a szitu. Kérdezed a szüleidet hogy csináljatok valamit, nemleges válayz után meg hirtelen állatmentők jelennek meg...
Én a volt csajom anyjánál találtam egy kutyát aki 8éve volt egy 3méteres láncon. Mikor beb@$zott az öreglány, egyszerűen kiengedtem az utcára. Az is jobb volt neki mint megrohadni a láncon. Aztán be is fogadták vagy 10utcával feljebb, jó dolga lett futkosott ha kellett ha nem, "anyós" meg nem is kereste...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!