Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nagy családi botrány lenne...

Nagy családi botrány lenne abból, ha feljelenteném a nagybátyámaz állatkínzás miatt?

Figyelt kérdés

Van egy kutyáka,amit már évek óta szörnyű körülmények közt tart.Egy kis ólban tartja az udvar végében.ami el van kerítve kaktuszokkal meg virágokkal,így ki sem lát onnan a kutya.Az ól általában tiszta sár és tele van kutyaszarral,mivel hát onnan nem nagyon mehet ki a kutya.Nagyon sovány,nem eteti rendesen.És inni sem kap rendesen.Nagyon félénk,megvan félemlítve.Gondolom veri vagy verte is.

Mondom anyának már egy ideje,hogy jelentsük fel,de nem,mert abból nagy családi botrány lesz.Megtudja,hogy mi voltunk,mert rajtunk kívül talán csak a szomszéd tudja,hogy van kutyája.Apának is mondtam,de ő is ellenzi.Szóval nekem kéne cselekednem.De valószínűleg itthon is lecsesznének meg a nagybátyám is igen haragos lenne

2017. júl. 28. 19:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal fontosabb egy ártatlan állat megmentése, mint az aljadék nagybátyád szimpátiája. Aki meg a családból még őt védi, az saját magát minősíti ezzel. Hívd az állatmentőket mindenképp, vagy hagyd, hogy az előző válaszoló feljelentse. :) Sok sikert!
2017. júl. 28. 22:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
hol lakik? írd ki ide névtelenül, majd csak kinyírja valaki
2017. júl. 28. 22:13
 13/17 anonim ***** válasza:
43%
Én már dolgoztam bérgyilkosként simán kinyirhatom a nagy bátyádat vagy a kutyust is ellopom oszt odadom egy jó gazdinak
2017. júl. 28. 23:16
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Hivd felmhelyi állatmentöket ,és ők kihivhatják a rendőrséget ,ők meg bemenek az állatvédőkel azt ha kutya tényleg ilyen rossz helyzetbe van elviszik,a nagybátyádat meg feljelentik állatkinzásért.

De ugye nem gyerek vagy ? Illetve ez azonal kiderülne hogy kijelentete fel .

2017. júl. 29. 07:17
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Amit tesz, bűncselekmény. Viszont rokon nem büntethető, ha nem tanúskodik, nem jelenti fel.

A helyedben nem tenném meg.

Viszont a nagybácsit figyelmeztetném arra, hogy mások is látják, s ha arra vetődik egy jóérzésű ember, akkor nem ússza meg, elveszik tőle az állatot és meg is büntetik.

Hátha rá tudod beszélni.

Én képtelen lennék feljelentgetni a rokonaimat.

2017. júl. 29. 22:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel a családi botrány? Inkább megvárod, míg meghal szegény kutya? A nagybátyád nem érdemli meg, hogy bárki is az ő oldalára álljon. Legyen haragos, nem számít. Nincs igaza, rászolgált a büntetésre. Én is azt mondom, hogy tegyél névtelen bejelentést a legközelebbi állatvédő szervezetnél, a többit ők már elintézik.
2017. júl. 30. 01:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Azóta mizu kérdező?
2017. aug. 5. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!