Ha feljelenteném milyen büntetést kapna a kutyatulaj?
Tegnap megtámadta egy Németjuhász jelegű kutya és egy nagyobb keverék a Palotapincsimet. Sajnos ma elpusztult.
Ha feljelenteném mi lenne a büntetése a kutyatulajnak? Már szedtek szét egy kutyát.
Sétáltam a lányommal és a kutyával,amikor kiengedte a kutyákat a gazdája véletlen.
Ütöttem a kutyákat meg rugdaltam,az egyik elengedte a másiknak meg úgy feszitettük szét a száját.
Jelentsd fel.A jegyzőnél. Már azért is, hogy ne járjon más is így, mint te. A kutyádat, sajnos, már nem tudod visszahozni .
Ha volt orvosi költséged, azt is visszakövetelheted tőle.
Ütötted és rugdaltad a kutyákat !
Figyelj ! Most ismertél el egy elkövetett bűncselekményt!
Köszönöm a válaszokat.
Igen,ütöttem meg rugdaltam mert a kutyámról volt szó!! Soha nem bántanék alap esetben egy álatot sem!!
Tudom azt is h soha nem a kutya ,hanem a gazda a hibás.
Nekem van egy Pitbullom is és meglehet nézni milyen jónevelt kutya.
Sétáltunk,mindig szinte arra megyünk. A gazda nem zárta be a kaput rendesen és így jöttek ki a kutyák. Mi már elmentünk a kapú elött amikor csak annyit láttam h az egyik kutya nekimegy,akkor mentem oda és ütöttem a kutyát. Utánna jött ki a másik is és utánna a gazda. Az egyik kutyát megrugtam,elengedte és visszament. A másiknak Ketten feszitettük szét a száját bottal.
A kutyám megse mozdult. Hivtam az álatorvost az ő tanácsára vizzet öntöttünk a kutyámra h a sokkbol "visszatérjen". A kutyák gazdájaval vittük álatklinikára. Két helyen összekellet varni a hasán és belső vérzései voltak. Ez tegnag történt,ma pusztult el és temettem.
Amúgy egy 14éves Pincsiről van szó. A kutyák tulaja fizette a költségeket is.
Felajánlotta h kifizeti,de nekem nem kell másik. Ez nem hozza vissza.
Meg csak érdekel h milyen büntetést kapna. Azmiatt viszont lehet felkéne jelenteni h mással ne forduljon elő. Fölleg h ez már második eset.
Nagyon sajnálom, ami a kutyudoddal történt. Én azt javasolnám, hogy mond még a szomszédoknak kérek perec, hogy oldja meg a helyzetet, mert ha még egyszer kint làtod a kutyájukat, feljelentést teszel.
Remélhetőleg már tanultak az esetből.
Viszont ha a kerítésen is át másznak, akkir villanypásztor kell felszerelni.
Köszönöm a válaszokat. Ez kb 2utcányira van tölünk és az első eset után kicserélték a kaput is,ugyhogy kiugrálni nem tudnak.
Ma beszéltem a nővel és azt mondta h ma délután a fia elviszi a kutyákat. Most hátra voltak zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!