Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Anyám megölt 8 kiscicát, de...

Anyám megölt 8 kiscicát, de nincsen rá bizonyítékom. Érdemes feljelentenem?

Figyelt kérdés
Anyám ismerősénél nemrég született egy nagyobb alom kiscica, és ez az ismerős megkérte az anyámat, hogy végezzen egy részükkel. Amit aynám meg is tett (amin nem lepődök meg. Egy kissé idióta szegény. Papírja is van róla.) Lapáttal agyonütötte és elásta őket. :'( Itthon pedig elmesélte mit tett. Sajnos nem tudom, hol lakik az ismerős, így semmi bizonyítékom nincsen. A rendőrség komolyan fog venni, ha hozzájuk fordulok?

2018. máj. 21. 21:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
27%

Nem feltétlenül akkora kegyetlenség ám. Gyors ölés. Ha csirkét vág az ember, az sem aranyosabb, ha húst eszik, az sem, pláne, ha nagyüzemit...

Én nem jelenteném fel az anyámat ezért, az fix. Pedig szeretem az állatokat és nem élnék olyannal, aki pl. megöl egy pókot.

Eléggé bizonyos vagyok benne, hogy nem érdemes feljelenteni. Mégis mi lenne attól jobb?

Vagy attól, ha a kiscicák lassan múlnának ki, mert éhen vesznek?

2018. máj. 21. 22:39
 12/24 anonim ***** válasza:
62%
Igen, nyomd fel. Ez állatkínzás, akkor is, ha az anyád csinálta, és akkor is, ha szefós.
2018. máj. 21. 22:39
 13/24 anonim válasza:
19%
Gondolom városi vagy...ne jeletsd fel.
2018. máj. 21. 23:07
 14/24 anonim ***** válasza:
66%
Felesleges feljelenteni, nem fog ezzel a rendőrség foglalkozni. Sajnos.
2018. máj. 22. 07:35
 15/24 anonim ***** válasza:
51%

Állatot megölni nem tilos. Állatot kínozni tilos, azaz ha a megölés aránytalan fájdalmat okoz az állatnak, vagy az eseményt szemlélő embereknek, az büntetendő. Így ebben az esetben a rendőrség nem fogja komolyan venni az esetet.

(Mert sok lepontozást látok lelki szemeimmel: a kérdés nem az volt, hogy ez szép vagy helyes dolog-e. Hanem hogy érdemes-e rendőrségi feljelentést tenni.)

2018. máj. 22. 11:00
 16/24 anonim ***** válasza:
70%
Szia, velem az történt, hogy az én cicám újszülött kölykeit akarta agyonütni valaki. Csakhogy az én esetemben egy az, hogy én voltam a szemtanú, kettő, volt bizonyíték, mert az egyik megdöglött. Szerencsére közbeléptem, és a többinek nem esett baja. Én kihívtam a rendőrséget, és ki is jöttek, Igenis komolyan vették, az egyik rendőr még megpróbálta élesztgetni is, ki is hívtak ügyeletes állatorvost, hogy megvizsgálja őket, de az állatorvos sajnos nem jött ki este 9kor...
2018. máj. 22. 15:15
 17/24 anonim ***** válasza:
37%

Jézusom...Tudom, nem a kérdéshez kapcsolódik, de nem értem, ilyen """"emberek"""", akik itt pampognak, hogy jajj, ráhívnád pár macska miatt az anyádra a rendőrséget, egyáltalán mit keresnek az Állatok kategóriában?

Valaki írta, hogy ez nem is számít állatkínzásnak, mert gyors halál...Remélem, neked is ehhez hasonló "gyors halálban" lesz részed :)

2018. máj. 22. 17:40
 18/24 anonim ***** válasza:
31%

Akkor a nagyanyámat is ültesd le, légyszi. Megölt két csirkét a hétvégén. A térde közé szorította és egy késsel elvágta a torkukat. És ez csak most volt. Valójában több "vér" tapad a kezéhez.

Ja, vagy egy csirke nem elég cuki, mint egy kismacska, ezért ÉRTE nem jár dutyi?

Amúgy nem hiszem, hogy tisztában vagy a feljelentés, esetleg a büntetett előélet fogalmával, ha csak így felnyomnád a saját anyukádat néhány macska miatt.

2018. máj. 23. 09:57
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Anyád szeret?
2018. máj. 24. 15:49
 20/24 anonim ***** válasza:
26%
hatalmas kamu, már feltette párszor!!!! Be ne vegyétek!
2018. máj. 29. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!