Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy állatorvos vadászik?

Figyelt kérdés
Ez szerintem borzasztó! Kb.olyan,mintha egy nemi erőszak áldozataival foglalkozó pszichiáter munka után,hobbiból nőket erőszakolna. :( Miért engedi ezt az állatorvosi kamara?

2016. márc. 7. 09:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
63%
Miért, hallottál olyan esetről, amikor a doki kilőtt egy kutyát az erdőben a gazdája mellől? Mert ha nem, akkor kezd elég undorítóvá válni a vádaskodásod csak azért, hogy tovább pfujjolhass. Szóval? Történt a részéről ilyen eset?
2016. márc. 8. 11:16
 22/36 anonim ***** válasza:
70%
na, amikor vadászok vannak az erdőben akkor általában tilalom van a közembereknek ott tartózkodni vadász idény alatt, szóval az ha te olyan hülye vagy, hogy vadász idény alatt mikor puffogtatnak a vadászok elviszed oda sétáltatni a kutyát, megérdemelnéd, hogy téged lőjenek le a kutya helyett..
2016. márc. 8. 15:59
 23/36 anonim ***** válasza:
70%
Általában egy vadász, ha nem teljesen vak, meg tud különböztetni egy kutyát a vadtól. Szerintem előny is amúgy, hogy mellette vadászik. Nyilván többször nyúzott már állatot (áhh, érzem, ahogy borsódzik a hátadon a szőr), jobban ismeri a bizonyos fajta állatokban azt, hogy mi hol van. Így talán a disznódat is nagyobb eséllyel gyógyítja meg, ergó, ha nem orvvadász, hanem azt a vadgazdálkodás egyik tisztes felelőseként teszi, hogy állatot lő le, akkor 1. szabályozhatja a megfelelő értékre az állatokat, ami neked sem rossz, 2. jobban fog érteni az esetlegesen meggyógyítandó disznódhoz, nyuladhoz, egyebedhez. Már ha tartasz ilyeneket. Én nem tudom.
2016. márc. 8. 16:05
 24/36 anonim ***** válasza:
83%

"Rendben,és akkor is ilyen elnézőek lennétek,ha a doki kilőné az erdei kirándulásotokon a kutyátokat? Utána a többi állatotokat vinnétek hozzá?"

Ennek már semmi köze a kérdésedhez, nevetséges hogy ezt felhoztad. Azt hiszem ezzel igazat is adtál a többségnek és kérdést is kaptál a válaszodra. Vita lezárva.

2016. márc. 8. 16:45
 25/36 anonim ***** válasza:
12%

[link]

[link]

[link]

Leszerelés után dolgoztam vadászboltban,micsoda alkesz formák jöttek be,te jó ég!

Mellesleg ez a vadállomány szabályozása kamu duma!

Sok vadat direkt telepítenek és a ritkításra ott a vadőr és a hivatásos vadász.

Ha állatdoki öl állatot...nos nem értem,hogy nem vágja ki az állatorvosi kamara,mint sok külföldi országban.

2016. márc. 8. 17:06
 26/36 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó, te tényleg ennyire sötét vagy?

1. Nem arra voltunk kíváncsiak, hogy lőttek-e már le valaha kretén, magukat vadásznak kikiáltó emberek jogtalanul kutyát a gazdája mellett, hanem arra, hogy EZ az állatorvos csinált-e ilyet?

2. Ha valamihez nem értesz, előbb olvasnál utána, semmint hogy a nagyközönség előtt butaságokat hordanál össze...

2016. márc. 8. 17:11
 27/36 anonim ***** válasza:
86%
Igen, nem értem mi ez a nagy kutyákat kilövő vadász duma, szó sem volt erről csak a kérdező hozta fel, hogy legyen valamiben igaza is.
2016. márc. 8. 17:21
 28/36 anonim ***** válasza:
26%
Ennyi erővel, mivel az ember is állat, és abból is túlszaporodás van, akkor embervadászatra is kaphat a vadász engedélyt???
2016. márc. 8. 23:58
 29/36 anonim ***** válasza:
63%
arra megkapja más..
2016. márc. 9. 00:05
 30/36 anonim ***** válasza:
31%

"Ennyi erővel, mivel az ember is állat, és abból is túlszaporodás van, akkor embervadászatra is kaphat a vadász engedélyt???"

Remélem ezt nem írtad komolyan...

2016. márc. 9. 07:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!