Miként kéne dolgoznom, ha állatokkal szeretnék foglalkozni, de nem szeretnék állatorvos lenni?
Akkor már miért nem Ausztráliába? :D
Ha van állatkert a közelben, akkor oda jelentkezhetsz dolgozni.
Ha nagy szerencséd van a neten is hirdetnek ilyen állásokat.
Vagy tenyésztő lehetsz.
Legyél tanár!
Csak vicc volt! Nyugi. Egyébként nekem is az állatgondozó jutott az eszembe.
Állatorvosi aszsisztens (tudod, aki felveszi az adatokat, amolyan recepciós féle, nem mindenhol van külön, de sok helyen van, kezdetben lehetnél valami kisegítő, vagy takarító vagy ilyesmi aztán ha megbíznak benned hátha ajánlanak egy állást ilyen munkakörben)
Vagy állatkozmetikus, panzió üzemeltető (ehhez fontos, hogy tudj bánni minden állattal félős, agresszív, szorongó..), vagy terápiás kutya kiképző, simán kutya kiképző, háznál oktató, kisállat patikus, gyógytornász, tápfutár, kisállat-eledel boltos, ruha nyakörv stb tervező, állattenyésztő (bár ehhez is kell sok tudás inkább biológia, ha épp szül ilyesmi), állatpszichológus, olyan, akinek van 3-4 kutyája, és ilyen terapeuta az embereknek, aki segít abban, hogy ne féljenek a kutyáktól..
Igazából én csak a kutyákba gondolkoztam, meg hirtelen ezek jutottak eszembe, a kérdés az, hogy ezekkel itthon lehet-e valamennyit is keresni. Mert külföldön, a "fejlettebb" országokban biztos siker, de itthon az emberek nem fognak költeni pl gyógymasszőrre a kutyának, hanem inkább elaltatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!