Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy állatorvos vadászik?

Figyelt kérdés
Ez szerintem borzasztó! Kb.olyan,mintha egy nemi erőszak áldozataival foglalkozó pszichiáter munka után,hobbiból nőket erőszakolna. :( Miért engedi ezt az állatorvosi kamara?

2016. márc. 7. 09:54
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
30%
#6 a gond az hogy nem jo a hasonlatod. A 15 eves lany valoszinuleg elvezi a dugast, az ozike meg biztos nem hogy 300 meterrol golyot kap.
2016. márc. 7. 14:58
 12/36 anonim ***** válasza:
24%

Igen, az áldott jó vadászok megszüntetik egy adott faj túlszaporodását. Ami persze ki sem alakult volna, ha előtte a természetes ellenségeit nem lövik ki.

Nekem senki ne hintse a sódert, hogy jófejségből öl meg állatokat, mert gáz.

Én azt is felpofoznám, aki kotorékozni hordja a kutyáját, mert undorító dolog szerintem.

Jó, hogy nem azt várják már a vadászok, hogy megcsókoljuk a lábukat, amiért ártatlan élőlényeket gyilkolnak szükségtelenül.

2016. márc. 7. 15:01
 13/36 anonim ***** válasza:
82%
Tanàr vagyok, az iskolàban nem fegyelmezhetem a diàkokat, mert akkor "hű az a rohadt f.aszfej màr megint azt mondta nekem, hogy..." van. Akkor otthon sem fegyelmezhetem a gyerekeimet?
2016. márc. 7. 15:27
 14/36 anonim ***** válasza:
69%
Azzal nincs bajod kedves kérdező, ha a szülész végez abortuszt?
2016. márc. 7. 15:58
 15/36 anonim ***** válasza:
71%

Cuki, hogy fingod sincs arról, hogy mit csinál egy vadász.

Ha a doktor úr orvvadász lenne, akkor még megértenélek, de így...

2016. márc. 7. 17:24
 16/36 anonim ***** válasza:
10%
Akkor 15-ös, ahelyett, hogy mindenkivel közlöd, hogy nem ért a vadászathoz, áruld már el, mit csinálnak a vadászok. Legalábbis szerinted.
2016. márc. 7. 17:35
 17/36 anonim ***** válasza:
89%
Én ugyan nem a 15-ös vagyok de válaszolok Neked.(ráadásul édesapám állatorvos volt) A vadászat nem az állatok válogatás nélküli leölése egy távcsöves puskával. A vadászat egy szabályozott tevékenység. Eleve nem kis összeget fizet a vadász a vad kilövési engedélyért. Csak aztaz állatot (állat katagóriát) lőheti ki amihez engedélyt kapott nem a 30 kg-os őzikét. Igen van akinek ez hobbi. Nem is kevés embernek, tök mindegy hogy egyébként mi a foglalkozása/végzettsége az illetőnek. a vadászat nem más mint vadgazdálkodás része. Van amikor azért adnak kilövési engedélyt mert túlszaporodás áll fent vagy az adott élő terület annyi vadat nem képes eltartani. A vadászatból befolyó bevételből biztosítják hogy maradjon meg az adott erdőterület vadak élőhelyének (pl. fákat ültetnek), illetve biztosítják a vadak téli eteteését amikor szépen elpusztulna sokkal több vad mint amennyit kilőnek engedéllyel, hiszen télen táplálék hiányában elpusztulnának szép számban. Illetve ha valamelyik vad túlszaporodik akkor visszaszoríták a populáció létszámát, mert felbolik az ökológiai egyensúly. Úgy fogd fel, hogy ez az emberi hobbi tartja életen a vadakat, ne úgy hogy megöli őket. Remélem érthető voltam.
2016. márc. 7. 18:07
 18/36 anonim ***** válasza:
77%

Én is állattartó és állatbarát vagyok, ha tehetem segítem az állatvédők munkáját. De szerencsére enbyire sötétzöld nem vagyok.

1. Ahogy írták senkinek semmi köze a másik hobbijához, legalábbis amíg legális.

2. Mért ne lehetne egy állatorvos vadász? Ha tisztább ismereteid lennének a vadászokról tudnád, hogy egyáltalán nem annyira ellentétes a két foglalkozás.

3. Ismerjétek már meg rendesen a vadászok igazi szerepét mielőtt bíráljátok! De az orvosét is, mert nagyon el vagytok tévedve.

Kíváncsi vagyok hányan tesznek itt bármit is az állatokért...

2016. márc. 7. 20:13
 19/36 anonim válasza:
69%
Fogorvos sem húzhat fogat?
2016. márc. 7. 22:08
 20/36 A kérdező kommentje:

Rendben,és akkor is ilyen elnézőek lennétek,ha a doki kilőné az erdei kirándulásotokon a kutyátokat? Utána a többi állatotokat vinnétek hozzá?

(Persze tudom,itt mindenki csak szájkosárral,pórázon és figyelmeztető mellényben sétáltatja a kutyáját az erdőben.)

2016. márc. 8. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!