Mi a véleményetek arról ha egy állatorvos vadászik?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__allatvedelem__7498830..
Nem kaptál elég választ???
Mi a véleményed azokról, akik hülyék valamiben, de azt hiszik mindent tudnak?
A vadászat, nem ész nélküli állatgyilkolás. Annál sokkal másabb. De ha nem tudod, mi a vadászok feladata, ne kérdezz hülyeségeket...
A linkelt kérdést nem én írtam!
Az rendben,hogy boncol állatot és,hogy sok állatkísérlet is szükséges sajnos,de az nem szükséges,hogy kimegyek az erdőbe és 300 méterről lelövök egy őzet!
Erre van a hivatásos vadász!
Kérdező, mit szeretnél? Hogy egy Szent lássa el az állatod, vagy azt, hogy Cirmike kigyógyuljon a macskanáthából? Nem rohadt mindegy neked, hogy mit csinál az ember a magánéletében? Szerintem tökre nincsen közöd hozzá, ha nem tetszik az állatorvos úr hobbija, akkor keress másikat.
Nekem éppenséggel semmi bajom nem lenne vele. Képzeld a vadgazdálkodóknak is szükségük van néha az állatorvos úr szolgáltatásaira, szóval nem is olyan elképzelhetetlen, hogy egyébként a vadállatokkal is foglalkozik. Akkor már miért ne vadászhatna?
Istenem, itt annyira bilibe lóg néhányak keze...
Csak, hogy értsed, miért nincsen közöd a doktorúr magánéletéhez:
Ahhoz, hogy ő mit csinál akkor, amikor nem a munkájában robotol, az ég egy adta világon semmi közöd, amíg az legális tevékenység. Élni és élni hagyni. Ne mássz bele mások arcába, mert képen nyomna.
Ami hasonlatot írtál a kérdésed kifejtésében, az akkor lenne igaz egy állatorvosra, ha munka után tenne egy körutat, begyűjtene X kóbor kiscicát, otthon a pincében felakasztgatná őket a nyúzókampókra, élve lehántaná róluk a bőrüket, behintené őket sóval, aztán lehuppanna egy fotelba, és a szenvedő cicamicák látványára addig recskázna, amíg meg nem döglenének szegénykék. Na, EZ már gáz elfoglaltság lenne, és törvénybe is ütközne, mivel manapság az állatkínzást már (elvileg) büntetni szokták.
Remélem érzed, mekkora a különbség, és így mennyire vakvágányra futottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!