Mit tudok tenni, ha egy óvoda rosszul tartja a teknőst?
Sziasztok!
Néhány napja beugrottam a közelben lévő óvodába, ahol egy teknőst is tartanak, nagyon kicsi üveg terráriumban, benne egy nagy kővel. A teknős alig tud megfordulni benne, nagyon pici neki. Ebben az esetben kinek lehetne szólni, milyen állatmentőnek? Én sajnos nem értek a teknősökhöz, de szemmel láthatóan nagyon kicsi es sivár az élettere és ha beelgondolok, hogy még ebben 20 évet le kellene élnie…
Helyileg Budapest, III.kerület
Közjegyzőnek szólhatsz, de nem fognak vele mit csinálni.
Beszélj az igazgatóval és ajánld fel hogy segítesz rendesebb életkörülményeket teremteni neki.
Első körben ott helyben kellene jelezni az intézmény vezetőjének.
"Közjegyzőnek szólhatsz, de nem fognak vele mit csinálni."
Közjegyzőnek semmi köze ilyesmihez!! Akire te gondolsz, az a (települési) jegyző. Nem ugyanaz!
Kb 20-25 cm lehet.
Elkepesztonek tartom, hogy senki nem tesz semmit akar a szulok kozul. Igen, szoltam a vezetonek, de szarik ra. Mit kell kovetkezteteseket levonni arra vonatkozolag, hogy eddig mit tettem? Meg mi alapjan? Krva hasznos volt a kommented-.-
Nêbih állatvédelmi osztály
Na de tuti leszarja minden szervezet. A szent gyermekek szórakoztatása fontosabb.
Ilyenkor szoktak még facebookos csoportokban akváriumot, felszerelést tarhálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!