Mit tudok tenni, ha egy óvoda rosszul tartja a teknőst?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Néhány napja beugrottam a közelben lévő óvodába, ahol egy teknőst is tartanak, nagyon kicsi üveg terráriumban, benne egy nagy kővel. A teknős alig tud megfordulni benne, nagyon pici neki. Ebben az esetben kinek lehetne szólni, milyen állatmentőnek? Én sajnos nem értek a teknősökhöz, de szemmel láthatóan nagyon kicsi es sivár az élettere és ha beelgondolok, hogy még ebben 20 évet le kellene élnie…
Közjegyzőnek szólhatsz, de nem fognak vele mit csinálni.
Beszélj az igazgatóval és ajánld fel hogy segítesz rendesebb életkörülményeket teremteni neki.
aug. 31. 15:26
2/33 anonim válasza:
Sajnos ezzel nem fognak tényleg foglalkozni, esetleg összeállhatnának a szülők és lehetne a tekinek adományozni egy nagy terráriumot
aug. 31. 15:49
3/33 anonim válasza:
Senki nem fog tenni semmit. Szólhatsz az igazgatónak, nevelőknek, felajánlhatod, hogy saját pénzből intézed a nagyobb helyet neki. Ennyit tudsz tenni.
aug. 31. 15:59
4/33 anonim válasza:
Mondtad az óvodavezetőnek? Nem. Miről beszélünk? A feljelentés az összes eszköztárad?
aug. 31. 16:14
5/33 anonim válasza:
Mekkora az a teknős? Csak mert van 10 cm-es és fél méter átmérőjű is. Ha nem túl nagy, lehet, hogy tudok adni egy terráriumnak is használható akváriumot. Most akartuk lomtalanítani. Persze csak akkor, ha az óvoda elfogadja. Én is a III. kerületben élek.
aug. 31. 16:26
6/33 anonim válasza:
Vegyél egy normális akváriumot vagy nézz utana hogy a jelenlegit mivel tudnad turbozni. Amugy hasznaltan mar jo akvariumok vannak fent.
aug. 31. 16:27
7/33 anonim válasza:
Első körben ott helyben kellene jelezni az intézmény vezetőjének.
"Közjegyzőnek szólhatsz, de nem fognak vele mit csinálni."
Közjegyzőnek semmi köze ilyesmihez!! Akire te gondolsz, az a (települési) jegyző. Nem ugyanaz!
aug. 31. 17:26
8/33 anonim válasza:
A mi tekink 15 évet élt az oviban. Neki is sivár volt az élete lehet ebbe is halt bele. Viszont aki dolgozott oviban az tudja hogy nagyon kevés idő jut arra a szerencsétlen állatra a gyerekek mellett. A vezetők pedig nem dobálják utánad a pénzt gyógyszerre, állatorvosra, felszerelésre sajnos.
aug. 31. 17:32
9/33 A kérdező kommentje:
Kb 20-25 cm lehet.
Elkepesztonek tartom, hogy senki nem tesz semmit akar a szulok kozul. Igen, szoltam a vezetonek, de szarik ra. Mit kell kovetkezteteseket levonni arra vonatkozolag, hogy eddig mit tettem? Meg mi alapjan? Krva hasznos volt a kommented-.-
aug. 31. 17:38
10/33 anonim válasza:
Nêbih állatvédelmi osztály
Na de tuti leszarja minden szervezet. A szent gyermekek szórakoztatása fontosabb.
Ilyenkor szoktak még facebookos csoportokban akváriumot, felszerelést tarhálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!