A halász ül hosszú méla lesben. Végre horogra akad egy méretes ponty. Hosszú fárasztás után végre szákolja a potykát. Vajon nem állatkínzás-e a horgászás? Hol vannak ilyenkor az állatvédők?
Figyelt kérdés
horgászat, hal, állatkínzás.2019. aug. 25. 09:42
1/24 anonim válasza:
Nem, miért lenne az?
Ennyi erővel akkor a ragadozó vadállatok mind állatkínzók, mert másik állatokat ölnek. Mindegyik azért öl, hogy ő maga életben maradjon, egyen. Az ember is azért halászik, vadászik, hogy egyen és életben maradjon.
Ez a természetes...
2/24 anonim válasza:
Természetesen az, de vannak állatok amiket - engedélyek birtokában - ölhetünk, másokat nem.. Tudathasadásos állapot, de ez van..
3/24 qkker1 válasza:
A halász hálóval "dolgozik", tehát már itt bukott a kérdésed.
4/24 qkker1 válasza:
A horgász ül a vízparton, és horoggal horgászik.
5/24 anonim válasza:
A sok bróker a jahton meg a német vendégvadász a magaslesen mind azért kínozza az állatokat hogy életben maradjon??? Mindjárt sírok annyira elérzékenyültem. Köszönöm 1-es hogy megvilágosítottál!
6/24 anonim válasza:
Ez mind semmi! Az igazán elvetemült horgász (nem halász!) képes arra, hogy azt a szerencsétlen kukacot élve felszúrja a horgára és lassú fulladásos vagy szétszaggatós halálra ítéli! Elképesztő, hogy erre még engedélye is van! Ráadásul eme hobbi űzése közben rengeteg szúnyogot és más ártatlan rovarkát is kivégez. Borzalom!
7/24 anonim válasza:
Aki szerint állatkínzás, az gondolom nem eszik otthon semmilyen halat vagy egyéb állatot... ja, vagy mégis két pofára zabálja!
8/24 anonim válasza:
Nem az, és gondolom a boltból megveszed a húst. Szerinted az hogyan kerül oda, hát úgy hogy előtte megölik, nem a boltban terem...
9/24 anonim válasza:
Nem tudom itt néhányan melyik filmet nézik! Ki a f...sz beszél itt az állatok szükségszerű tenyésztéséről és leöléséről? A felesleges, szórakozásból űzött állatkínzásról szól a kérdés valaki elolvasta? Szerintem szándékosan mossátok össze hogy kikapcsolhassátok a lelkiismeretfurdalást.
10/24 anonim válasza:
"A felesleges, szórakozásból űzött állatkínzásról szól a kérdés valaki elolvasta?"
Igen, veled ellentétben én értem is amit olvasok. Én is horgászok és képzeld megeszem amit fogok. Akkor hol itt a felesleges szórakozásból űzött állatkínzás?
Mellesleg így sokkal olcsóbban jutok hozzá a halhoz mintha boltból venném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!