Segítség, ebben a helyzetben felhívjam az állatvédőrséget? (Bővebben lent)
Az utcánkban van egy udvar, ahol traktorok és mindenféle gépek vannak őriztetve egy kutyával.
Talán 2-3 éve van ez a kutya,mert az előző elpusztult. Az elején gyönyörű kutya volt (moszkvai őrkutyáról van szó), de az utóbbi hónapokban nagyon lefogyott. Csont és bőr, a bordája mind kint van.
Tegnap elsétáltam a kapuhoz,hogy adjak neki sülthúst, de hiába hívtam, nem jött, viszont az ugatását hallottam. Szerintem meg volt kötözve,ugyanis egy nagyon barátságos jószág, mindig amikor arrafelé sétálok, neki dől a kerítésnek, hogy simogassam. Nem igazán foglalkoznak vele, nagyon ritkán van itt a "gazdája".
Mi tévő legyek?
A gazda nagyon ritkán fordul meg itt, éppen ezért nehéz elkapni, hogy beszélni tudjak vele.
Vizet sem tudok szerencsétlen kutyának adni, ugyanigy ez egy olyan kerítés, amin átnyúlni lehetetlen. Ételt is csak átdobálni tudtam tegnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!