Hogy is van ez a mekis, csirkés ügy?
Figyelt kérdés
Rengeteg embertől hallottam, hogy a napokban láttak egy olyan videót amiben, a Mekiben élve darabolják fel a csirkéket meg olyanok mintha félholtra lennének verve! Én nem találtam ilyet, és ha van egyáltalán ilyen videó, valaki belinkelné?2019. aug. 16. 15:36
1/2 anonim válasza:
"A Meki" nem tart csirkéket, beszállítótól rendeli. Ha van is ilyen videó és tényleg a mekibe került utána a csirke, akkor sem a meki kérte direkt így.
Egyébként nem verik meg a csirkét, attól romlik a húsának az állaga, eladhatatlan lesz, miért tennék eladhatatlanná?
Előbb lecsapják a csirke fejét, utána kezdik kopasztani, aztán darabolni. A kopasztás alatt még csak-csak lehet némi inger az idegeiben, de a darabolás alatt már nem fordul elő.
Persze ettől függetlenül lehet az interneten csirkeverős videó, de képtelenség hogy ez menjen nagyüzemben
2/2 anonim válasza:
Persze, ha legközelebb csapkodást hallasz a kasszánál, az a konyhából jön, ahol épp agyonverik a csirkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!