Kezdő vállalkozóként hogy oldjam meg az alkalmazottak étkezését? Mi a legjobb megoldás?
Eddig fakitermeléssel foglalkoztam, és leginkább volt fegyencekkel, hajléktalanokkal dolgoztam, akiket nem érdekelt az ilyesmi (beszámoltuk a munkabérbe, és amúgy is max üres kiflit vettek a sör mellé).
Én meg 15 óráig nem szoktam enni, utána is csak szendvicset vagy valami kenyér-vaj-sajt-paprika-szalámi típusú 5 perc alatt megvan, nem kell se főzni, se mosogatni, se mikró, semmi... tehát általános 2. óta nem vagyok képben főtt ételek terén :)
Most viszont vállalkozást nyitottam, az irodában 1 titkárnő van, a mai ebédet éttermi rendeléssel oldotta meg, 1600-ért... hát, 20 napra 32 ezer nem fér bele a keretbe, főleg hogy kell még 1 alkalmazott.
Szóval mi a legjobb megoldás?
Csináljak reggel 2 szendvicset, vagy vegyek a boltban búrkiflit, olcsó kajarendelésre fizessek elő, vagy rendeljünk pizzát (beszéljek a pizzériával kedvezmény ügyben, mivel minden nap rendelünk), vagy adjak pénzt, hogy oldják meg?
Ha igen, mennyit? (Nekem pl. napi 1000 Ft alatt megvan az étkezésem).
27/F
Köszönöm a válaszokat!
Érdekes, amúgy egy gazdasági vezető mondta, hogy "napi 8 óra mellé kell biztosítani az ebédet" és a poén, hogy a kórházban ahol dolgozik, minden dolgozóról lehúzzák ezt az x összeget, amiért adnak enni (mármint azt a moslékot amit helyben főznek - a dolgozók fele le sem megy kajálni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!