Mi lesz így, mi lenne a legoptimálisabb?
Figyelt kérdés
Látássérült vagyok, ami azt jelenti hogy közelebbről olvasok, és hosszú órákat nem tesz jót a monitor előtt ülni. Kerülni kell a fizikai és megterhelő munkát.
Van egy biztonsági őri okjm és egy turisztikai közgazdász diplomám,amiben nincs tapasztalatom. Van német középfokú nyelvvizsgam és az angolt most csinálom.
Viszont nem tudom hogy merre tovább nem tudom igazán mi érdekel.. Ezeket szüleim tanácsolták hogy végezzem el. Már tovabbtanulasnal sem tudtam merre...
3,5 évet dolgoztam bizt.őrkent, de mindenki azt mondta ennél többet tudok, okosabb vagyok..
Van két üzletünk de egyik sem érdekel igazán #egyik virág a másik szepsegipar) Most hogy nincs munkám dolgozhatnék itt is..30f
2018. máj. 16. 10:57
1/1 666László válasza:
Szerintem folytasd a nyelvtanulást! Legyél profi több nyelvben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!