Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkákra van/lesz...

Milyen munkákra van/lesz lehetőségem?

Figyelt kérdés

Jelenleg 14 éves vagyok( áprilisban 15) és szeretnék egy kis zsebpénzt. Ezt hogyan és mikortól tehetem majd meg?

14/L

2018. febr. 19. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyáron vállalhatsz majd diákmunkát, úgy hogy bemész egy diákszövetkezethez, azok meg kiközvetítenek valamire. ELMÉLETBEN. Gyakorlatban 16 alatt nem nagyon adnak munkát, de még 18 alatt se egyszerű találni.
2018. febr. 19. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Komuvesek sztem orulnek neked igy is, ha lany vagy es nem biztos, hogy birod tolni a talicskat, mert benned az akarat meglenne. :)
2018. febr. 19. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Legálisan csak nyári szünetben, szülői engedéllyel vállalhatsz munkát - a gyakorlatban viszont 16 év alatt nem nagyon alkalmaznak még. Igazából sok helyen még 16 és 18 között se nagyon, mert a fiatalkorúakra szigorúbb munkaüógyi szabályok vonatkoznak. a munkáltatóknak sűrűbben kell(ene) biztosítani a munkaközi szünetet (pihenőidőt), stb.
2018. febr. 19. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!