Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek hogy lehetne több...

Szerintetek hogy lehetne több vendégem?

Figyelt kérdés

9 hónapja dolgozok kozmetikusként a saját üzletemben, és arra lennék kíváncsi, hogy Titeket mi vonzzana be leginkább a kozmetikába? Tudom sok időbe telik egy nagyobb vendégkört kialakítani, szerencsére már vannak visszatérő vendégeim, de szeretném, ha többen jönnének!

Nagyon rugalmas vagyok, bejelentkezésre dolgozok egész nap, hétvégén is. Az alapokon kívül csinálok tartós szempilla hosszabbítást, csillám tetoválást, profin sminkelek. Budapest melletti városban dolgozok, az áraim átlagosan a pesti árak 40%-ának felel meg!

Van ötleteket mivel tudnám fellendíteni a forgalmam?

2010. jún. 8. 12:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ezt találtam.

Nem éppen a te profilod, de ez speciel egy piaci rés, amit egy ügyes fodrász ki is használhatna.

Te is keress ilyet.

Akár itt is, a kérdések között is megtalálhatod a "nagy ötletet". Én piackutatni szoktam a címlistámmal. Elég érdekes ötletek szoktak előjönni így.

Na de a link:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

2010. jún. 9. 11:00
 12/22 anonim válasza:
Szia! Egy kozmetikus barátom kuponos akciókkal szórta tele a környéket. A lényege vmi olyasmi volt, hogy a kuponok három féle %-os kedvezményre voltak jogosultak, 15-10 és 5%. A 15%-os kedvezményre sokan mentek és mivel a második látogatásánál a kozmetikusnál újból volt 10%-os kuponuk így boldogan azt is kihasználták. Ez a lány nemrég költözött egy új kozmetikába a régi árait emelte meg, így még a 15%-os kedvezmény is a régi áraival volt egyenlő így nem veszített rajta. A három féle százalékos kedvezmény talán vevőcsalogató és gyarapítja a visszajáró vendégeket is.
2010. jún. 9. 14:45
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet, ki fogom próbálni!
2010. jún. 9. 22:24
 14/22 anonim ***** válasza:
hol laksz? ha miskolci vagy, én tuti megyek hozzád!
2010. jún. 10. 08:11
 15/22 A kérdező kommentje:

Ez kedves :)

De sajnos attól kicsit messze lakok, Dunakeszin.

Ha valakit esetleg érdekelne:

[link]

2010. jún. 10. 11:03
 16/22 anonim ***** válasza:

a miskolci vagyok

megnéztem az oldalt, nagyon tetszik! hirdesd minél több helyen! és nagy kár, hogy messze vagy:(

sok sikert!

2010. jún. 11. 08:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ezekből az árakból meg tudsz élni? Milyen vállalkozási formában csinálod?
2010. jún. 11. 11:49
 18/22 A kérdező kommentje:

Bt.-ben csinálom anyummal, vagyis én vagyok a kültag, így Start kártyám is van, és ezek az árak mellett meg is keresem azt, amit kötelezően ki kell fizetni, és mivel még itthon élek másra nem is megy el, csak a saját dolgaimra.

Itt Dunakeszin senki nem csinálja magas árakon ezeket a dolgokat, kb 100-200 Ft-tal csinálom csak kevesebbért.

Sajnos úgy nem jönnének hozzám, ha jóval megemleném az árat mondjuk a pesti árakhoz viszonyítva, így viszont Pestről is járnak hozzám, mert van amit fél áron csinálok!

2010. jún. 11. 13:14
 19/22 anonim ***** válasza:

Anyud is kozmetikus?

Én most végeztem a suliban, ezért kérdeztem a dolgokat, én nagyon reménytelenül állok a dolgokhoz :( Jó lenne először alkalmazottként, mert különben nem tudnék most annyi mindent magam után fizetni egyéni vállalkozóként...

Amúgy nagyon tetszik a kozmetikád, olyan szép lett, irigykedek ;)

2010. jún. 12. 11:58
 20/22 A kérdező kommentje:

Jaj köszönöm szépen, aranyos vagy! :)

Anyum nem kozmetikus, de csak Vele tudtam Bt.-t alakítani.

Először én is egyéni vállakozóként akartam, de mikor közölte a könyvelő, hogy kb 80 ezer lenne havonta.. :S

Így nekem most az összes kiadásommal, bérleti díjjal 40-45 ezer szokott lenni, hát nem mindegy! De 1 év múlva már nekem is a dupláját kell kifizetnem.

Sajnos alkalmazottat nagyon kevesen keresnek, mivel lehet hogy hónapokig be se megy senki, és akkor a semmiért fizetnek.

Szerintem valamilyen szállodában, vagy központokban kellenne nézned majd állást, ilyen nagy helyeken azért általában alkalmazottat keresnek!

2010. jún. 12. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!