Vendégem egy hete nem fürdött, hogyan mondjam meg neki, hogy kellene?
Figyelt kérdés
Már érezni az egész lakásban ahova leül, hogy tudom udvariasan elküldeni fürdeni?2011. aug. 27. 15:13
1/41 A kérdező kommentje:
Idősebb nő egyébként, a partnerem anyja.
2011. aug. 27. 15:14
2/41 anonim válasza:
Kérdezz rá, hogy nem működik a csap a fürdőszobában?
3/41 anonim válasza:
partnered kérje meg hogy fürödjön..de gáz
4/41 anonim válasza:
Este kérdezd meg, hogy adj egy törölközőt, vagy hozott magával? :)
Egyszer a pároméknál a nagymamája reggel kérdezte, hogy adjon törölközőt, vagy hoztam? Igazából akkor nem is akartam tusolni, mivel este tusoltam, de szégyelltem visszautasítani, ezért letusoltam:D
21-L
5/41 anonim válasza:
Ja a törölközős jó ötlet. De igazából a párodnak kéne szólni, az ő anyja! Miért nem teszi, ő sem szokott fürdeni?
6/41 anonim válasza:
Jesszus:S Mellé ebben a melegben...
Szerintem is a partneredned kéne ezt elintéznie.
7/41 anonim válasza:
a párodnak mondjad, hogy az anyukája kicsit illatos és meg kéne már fürdenie, szóval mutassa meg neki a fürdőszobát.
Ha te érzed a szagát akkor gondolom a párod is
8/41 anonim válasza:
Nálunk egy lengyel diáklány volt egy hétig és nem fürdött,nagyon büdi volt.Én mondtam neki hogy fürödjön minden este.Megmutattuk neki: tusfürdő sampon.Nem vette a lapot,bezárkózott,minden este a fürdőbe meg kijött.Én finoman céloznék,hogy itt a sampon,a tusfürdő,esetleg segítségre van-e szüksége?
9/41 anonim válasza:
Tudod mit? Az ilyen vendég menjen haza és ott eregesse a szagokat.Be sem engedném a kádamba a zuhanyzómba a te helyedben, ha nem akarsz összeszedni valami jó kis gombát vagy miegymást.Gondold el ha nálatok egy hétig nem fürdik, ki tudja otthon egyáltalán fürdik e.
10/41 A kérdező kommentje:
OK, igazatok van, legjobb, ha szólok a páromnak, hogy mondja meg neki. Nem tudom, neki nem tűnt fel, vagy csak senki nem mer szólni neki?? De már nagyon gáz!
2011. aug. 27. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!