Vendégem egy hete nem fürdött, hogyan mondjam meg neki, hogy kellene?
Figyelt kérdés
Már érezni az egész lakásban ahova leül, hogy tudom udvariasan elküldeni fürdeni?2011. aug. 27. 15:13
11/41 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek, mert rendesen ott marad a szag, ha leül valahova, egy hétig takarítani fogok, ha elmegy.
2011. aug. 27. 15:21
12/41 anonim válasza:
Szerintem állj elébe és mond meg neki, hogy nálatok az a szokás, hogy naponta fürödtök, ennyi. Mondjad, hogy félsz a járványtól, drágák a gyógyszerek, olcsobb a víz.
13/41 anonim válasza:
Mond meg neki hogy ne szégyenlősködjön, nyugodtan lefürödhet, adj, neki tusfürdőt neg törölközőt a kezébe, és akkor már nem utasíthatja vissza.
14/41 anonim válasza:
Hát de ne haragudj a párodnak még nem is említetted, de ide már kiírod???? Ti nem szoktatok beszélgetni?
15/41 anonim válasza:
mindenképpen szólj a párodnak,hogy mondja meg neki hogy már ideje lenne fürödni!
16/41 anonim válasza:
Idosebb holgy? Mennyire idos? Tudod, sok idosebb fel furodni, hogy elesik, stb. Soknak faraszto is. Mire leszappanozzak magukat, megtorulkoznek, mar csak pihegnek. A torulko ajanlat melle, kerdezd meg, hogy van e neki szukseg segitsegre, szivesen segitenel.
17/41 A kérdező kommentje:
Hehe, szoktunk, csak ma nincs itthon éppen. Eddig csak reménykedtem, hogy hátha majd holnap fürdik, aztán meg hátha majd holnap, és a végén pont most telt be a pohár, ahogy megéreztem a bútorokon is a szagot...
2011. aug. 27. 15:31
18/41 A kérdező kommentje:
Nem idős, csak ötvenes, és nagyon jó erőben van, tuti nem ez a gond. Meg egyébként is van műanyagszék, kapaszkodó meg minden a fürdőben, mert én viszont sajnos csak úgy tudok fürdeni.
2011. aug. 27. 15:33
19/41 PÁL/INKA válasza:
Kérdezd meg tőle hogy maga a nefürgyéle filozófiát valja!
20/41 anonim válasza:
Vicces vagy, hogy a butoron is érzed a szagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!