Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek hogy lehetne több...

Szerintetek hogy lehetne több vendégem?

Figyelt kérdés

9 hónapja dolgozok kozmetikusként a saját üzletemben, és arra lennék kíváncsi, hogy Titeket mi vonzzana be leginkább a kozmetikába? Tudom sok időbe telik egy nagyobb vendégkört kialakítani, szerencsére már vannak visszatérő vendégeim, de szeretném, ha többen jönnének!

Nagyon rugalmas vagyok, bejelentkezésre dolgozok egész nap, hétvégén is. Az alapokon kívül csinálok tartós szempilla hosszabbítást, csillám tetoválást, profin sminkelek. Budapest melletti városban dolgozok, az áraim átlagosan a pesti árak 40%-ának felel meg!

Van ötleteket mivel tudnám fellendíteni a forgalmam?

2010. jún. 8. 12:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát, mondjuk hideg téli napokon forró tea ingyen :) vagy így az elején akció, és ha jól csinálod úgyis visszajönnek, ha nem is elsz akciós.

Na meg legyen az üzleted szép kívülről is, h megfogja a szemeket:)

2010. jún. 8. 12:25
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszi, ez a teás dolog tényleg jó ötlet télen! Na akkor most nyáron meg hideg limonádét kínálok majd ingyen :)
2010. jún. 8. 12:34
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

hirdetésre van pénzed? mert ha hirdetnél vmi akciót (pl. szpillafestés 600 helyett 300 ft 2 hétig) és bemennének rá, ha jó vagy, ottragadnának másra is és terjesztenék a jó híredet. csak nem olcsó a hirdetés, de én pl. ilyen szórólappal találtam jó kozmetikust

32L

2010. jún. 8. 12:41
 4/22 A kérdező kommentje:
Igen, jó ötlet, mégha itthon is, de tudok csinálni azért egy kicsit igényesebb szórólapot, nem is fontos, hogy színes legyen. És tényleg, ha pár hétig csinálok valamit olcsóbban, akkor is megéri, hisz pénz, főleg ha a hirdetés nélkül be se jönnének!
2010. jún. 8. 12:54
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan marketingezz. Mindig legyen valami akciód és azt hirdesd is meg. Mondjuk havonta más. Keresd meg az interneten is, hol tudsz hirdetni, pl. hozz létre facebook-os oldalt, esetleg saját honlapot, amit több helyre linkelsz. Ezt meg lehet úgy csinálni, hogy szórakoztató is legyen, tehát az emberek rendszeresen látogassák. Pl. írhatsz rajta blogot, kozmetikai tippeket, de csak apránként adagolva, mondjuk minden héten valamit. Pl. írsz a helyes otthoni spirálhasználatról, a végére pedig odaírod, hogy jövő héten a pattanások kezeléséről találnak egy cikket. Akár ingyenes oldalon is meg lehet csinálni, de ha domain-t veszel, az se kerül többe évi 3-4000 Ft-nál.
2010. jún. 8. 13:46
 6/22 anonim ***** válasza:
Hát én életemben egyszer voltam kozmetikusnál, szemöldök szedésre, de annyira fájt, hogy azóta nem bírtam rászánni magam újra. :(
2010. jún. 8. 14:37
 7/22 A kérdező kommentje:

Szegény, akkor jól megkínoztak Téged.. :(

Nekem szerencsére nincsenek szadista hajlamaim, meg

nekem fontos, hogy a vendégeim 100%-osan elégedettek legyenek!

2010. jún. 8. 15:01
 8/22 anonim ***** válasza:
2010. jún. 9. 10:22
 9/22 anonim ***** válasza:

A 9 hónap már elég volt egy előzetes tapasztalatszerzésre.

Most már azt kell elérned, hogy folyamatosan benne légy az emberek fejében.

És erre korántsem a hirdetés a legjobb módszer.

Az akciókkal meg magad alatt vágod a fát, mert azt a réteget találod meg, aki az olcsót akarja és ha nem akciózol, akkor nem megy hozzád.

Ha meg akciózol, szépen elaprózod a tudásodat, idődet, energiádat.

Törzsvendégkört kell kiépíteni, erre megvannak a módszerek, és minőségi (!!!) vendégkör kell.

De ezt így nem lehet megírni, elmondani.

Szívesen segítek pár gondolattal, ötlettel, de ahhoz többet kell tudnom rólad. Aztán ha tetszik, akár a kivitelezésben is partnered lehetek.

Ha érdekel, nyugodtan írj privátot.

2010. jún. 9. 10:28
 10/22 anonim ***** válasza:

ma 10:28 vagyok

Egy gondolat még a szórólapokhoz és hirdetésekhez:

EGy mezei, általános hirdetéssel célzás nélkül reklámozol.

X ft költséggel Y db vevőt generálsz és általában a költség több, mint az a pénz, amit az új vevők hoznak (pláne akciós termékkel).

Általában a legköltségesebb marketingeszköz az ilyenfajta hirdetés, így kerül 1 új vevő szerzése a legtöbb pénzbe, amit viszont egy kezdő vállalkozó nem engedhet meg magának.

Ennél azért jobb módszerek is vannak már. Ha ügyes valaki, akkor akár ingyen is.

2010. jún. 9. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!