Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit tanácsoltok, hogyan...

Mit tanácsoltok, hogyan induljak el?

Figyelt kérdés

Jelenlegi munkahelyem eladóvà vàlt! 2 millió forintot kèrnek èrte, de nekem nincs ennyi pènzem! A vàllalkozàs èrdekel, szeretnèm megvalòsitani az àlmomat csak kicsit tanàcstalan vagyok...

Minden eshetősèget szivesen veszek...

A 2 milliòba a berendezèsek ès az àtadàs van benne! Tehàt eszközöket gyakorletilag nem kell vennem!

Köszönöm Mindenkinek aki segiteni probàl.

2016. jan. 22. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
hitel
2016. jan. 22. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:
77%

Regisztrálj be munkanélkülinek 1 hónapra, amikor jövőre kiírásra kerül az önfoglalkoztatóvá válás támogatás.

Ha vidéken élsz, vagy van lehetőséged vidéki településen székhelyet létrehozni egyéni vállalkozóként, akkor várd meg a jövő évi VM-es pályázatokat, vállalkozás indítás támogatásra.

Ha S.O.S. az eladás, akkor vállalkozásfejlesztési alapítvány mikrohitel.

Ezek közül kettő ingatlan fedezetes és mindhez életképes üzleti tervvel, megfelelő kompetenciával és némi önerővel is rendelkezned kell (cca. 500.000 Ft )

2016. jan. 22. 22:42
 3/3 anonim ***** válasza:
60%
Bocsánat, elírtam, szóval idén lesznek pályázatok, nem jövőre :-)) Már január van...
2016. jan. 22. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!