Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Merre induljak el, ha van egy...

Merre induljak el, ha van egy jó ötletem, de azt se tudom, hogyan védessem le?

Figyelt kérdés
Keresnék én befektetőt, egy rokonomon keresztül nyílik rá lehetőségem, hogy tehetősebb befektetőket ismerjek meg, de egy prezentáción és egy költségterven kívül sok mindenre nem lennék képes önállóan. Jelentős nyereséget termelhetne az általam elképzelt értékesítési forma, csak nem tudom, hogy akadályozhatnám meg, hogy lemásolják amint elterjed a híre. Jelenleg semmim sincs az elképzelésen kívül, de globális szinten kereslet bőven lenne rá. Az egész értékesítési folyamat leginkább erre a kártyás, bérelhető zöld kölcsön biciklire hasonlít (citybike), az is érdekelne, hogy aki ezt kitalálta az hogyan jutott el a megvalósításig. (evidens kapitányoknak: nem, google-lel nem találtam, ha valaki olvasott egy cikket róla, az érdekelne)
2015. júl. 17. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Tudod hányan hiszik magukról hogy van egy jó ötletük...
2015. júl. 17. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Tudom nem konkrétan ez az ötleted, viszont:

Ezek a bérelhető biciklik nyereségesek?:)

Mármint amennyire én látom ez inkább csak a reklámról szól.

2015. júl. 17. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy értékesítési formát nem fogsz tudni levédetni. A másik, hogy ha ennyire nem megy, érdemes lenne megtanulni a google használatát. A Bubi-s citybike-ért meg gondolom biztos van pár képviselő aki szépen kaszált. :)
2015. júl. 17. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Maga az értékesítési forma nem levédhető!
2015. júl. 18. 08:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik várhatok még a hasznos válaszra...
2015. júl. 18. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:
2015. júl. 18. 18:16
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Itt meg segítenek minden másban, ha az ötleted egyedi , és hasznos.

2015. júl. 18. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:

" de egy prezentáción és egy költségterven kívül sok mindenre nem lennék képes önállóan."

A kérdésed alapján még ezt is kétlem, de rendben itt a lehetőség, hogy bizonyítsál!

2015. júl. 20. 08:50
 9/9 A kérdező kommentje:

koszonom a linkeket:)

Elottem valaszolonak uzennem, hogy a jogrol valo hianyos tudasa valakinek nem jelenti azt, hogy a gazdasagtanhoz, informatikahoz vagy a szamvitelhez ne ertene...

2015. aug. 11. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!