Szeretnék egy kis pénzt keresni Hogyan?
14 éves vagyok sok mindenre gondoltam inkább tippek jönnének jól előre is köszi
UI:azok akik nem a kérdéshez irnak vagy hülyeségek akarnak ne is irják ki!

sehogy, nem dolgozhatsz még
majd 15 évesen nyári szünetben legkorábban
hacsak nem mész el színésznek, gyerekszínészek, modellek dolgozhatnak 15 alatt is
bocs elfelejtetem emliteni hogy hajlok a kereskedő szerű munkákra ha van
1.válaszóló hallotam már olyat is hogy szórólaposztás egy 1000FT-ért csak most nem igazán akarom

Én is akartam dolgozni 14 évesen, rokonoknál lehet csak vállalni melót, + gyűjtöttem a zsebpént meg a szülinapi pénzeket is, abból is összejött egy összeg.
Ahogy írták fentebb hivatalos bejegyzett munkát 15 éves kortól lehet vállalni(szülői beleegyezés kell), én egy ismerősöm apjának a pékségébe mentem dolgozni.
Szerintem elgjobb ha nyári szünetben vállalsz munkát, és nem év közben, mert nem fogod bírni, túlhajszolni meg nem akarod magad párezer forintért.
Ja, és a diákszövetkezetekkel óvatosan, nem saját tapasztalat, de sok sztorit hallottam hogy nem adták meg a pénzt, vagy megadták csak sok noszogatás után hónapokkal később, meg olyat is lehet hallani hogy valaaki elmegy dogozni és ott meg szivatni fogják. Úgyhogy a legjobb megoldás ha a családban tudsz találni valami munkát, vagy az is megoldás ha aszomszédokat megkérdezed hogy nincs-e szükségük valamire egy kis zsebpénz fejében. Vagy lehet hogy szerencséd lezs mint nekem, és lesz valami ismerősnek az ismerőse akinek van valamilyen kapcsolata. Velem ez volt, kerestem is bő 120000t, de azért azt hozzá kell tenni, hogy a diákmunka is komoly munka, nem mehetsz be úgy, hogy te fél nap pihenni fogsz és majd dől a pénz, én eléggé elfáradtam nyár végére.
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!