Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan tudnék így pénzt...

Hogyan tudnék így pénzt keresni? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Értek a Photoshop-hoz. Valamint a HTML/CSS kódoláshoz is. Szerintem egész jól, s ez nem csak az én véleményem, már másokat is megkérdeztem. Szeretnék pénzt gyűjteni. Viszont van egy gond: még csak 13 éves vagyok. Ezért nem tudok diákmunkát, stb.-t vállalni. Szeretném kihasználni a tehetségemet, csak nem tudom, hogyan fogjak hozzá. Már a szüleim is biztattak, hogy készítsek egy weboldalt, ami még simán menne, csak azt nem tudom, hogy ezután mi a következő lépés.

Tehát pontosítanám a kérdésemet:

- Pontosan mi érné meg a legjobban, ha mit készítenék? (logot, cégeknek weboldalt, stb.?)

- Mennyit tudnék ezzel keresni?

Köszönöm a válaszokat. Akik azzal jönnek, hogy túl fiatal vagyok, azt ignorálni fogom. Komolyan kérdeztem, komoly válaszokat várok.

2015. okt. 3. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Sehogy.
2015. okt. 3. 18:50
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

cég nem egy kisgyerekkel fog céges weboldalt készíttetni, ahhoz pengének kellene lenni, nem utolsó sorban hogyan adsz számlát?

Kérdezz körbe ismerősök, barátok körében, hogy kinek kell ilyenféle dolog. Máshogy nem működik.

2015. okt. 3. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Nincs valami ismerosod, akinek boltja van es nincs honlapja, vagy ugy erzed lehetne jobb? Ha van dolgozgass vele, keszits PS latvanyterveket, mutasd meg neki hogy erdekli-e a dolog.

Egyebkent meg gyarts referencia-honlapokat, hogy mire vagy kepes. Termeszetesen ehhez kelleni fog HTML5&CSS mellett PHP, JS, SQL...

Szerintem is fiatal vagy, de ezt nem ignoralnod kell hanem tudomasul venni. Most a feladatod tudast, gyakorlatot szerezni, majd ha komolyan tudnak venni, akkor tudsz nagy penzeket akasztani. Igy is elorebb leszel azokhoz kepest, akik 25 evesen az egyetemrol kikerulve keresik az elso munkajukat.

2015. okt. 3. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:
53%

"Akik azzal jönnek, hogy túl fiatal vagyok, azt ignorálni fogom. Komolyan kérdeztem, komoly válaszokat várok."

Ez komoly válasz. Ennyire elviselhetetlen a valóság? Egy komoly megrendelő nem egy kisgyerekkel fog üzletelni. Tetszik, nem tetszik, ha fejre állsz, ez akkor is így van...

2015. okt. 3. 19:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi az amit csináltál eddig PS-ben?
2015. okt. 3. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:
ha linkelnél egy-két PS képet, az nem lenne rossz.
2015. okt. 3. 21:12
 7/9 Drone007 ***** válasza:

Most lehet hogy ignorálni fogsz, de akkor is túl fiatal vagy ;)

Az életkornál sokkal beszédesebbek a referenciák, ill. egy kész portfólió. Javaslom, hogy egy-két évig, amíg legális diákmunkát nem tudsz vállalni rajzolj sokat, gyűjtsd a képeket portfólióba - deviantart, tumblr, pinterest - legyenek szakmai anyagaid - linkedin - gyakorold és fejleszd a webfejlesztést.

Ha megy a ps is, akkor javaslom készíts minél több sitebuildot saját weboldal tervek alapján. Így mire oda kerül a dolog, hogy valakinek weboldalt csinálnál, tudsz mutatni működő terveket.

Sok sikert!

2015. okt. 4. 07:52
 8/9 anonim válasza:

Tanulj, képezd magad, gyakorolj. A webépítéses pénzkeresethez nem elég a tehetség - ahogyan a photoshop+html+css trió sem.

Van időd fejlődni, pár év alatt te lehetsz a legjobb fiatal fornt-end szakember. :)

2015. okt. 4. 10:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Vannak bizonyos törvények ebben az országban, mint pld a [A Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény (továbbiakban: Mt.) 72. §-a]. A "munkaviszony" mint jogcím neked törvényi korlátok miatt biztosan felejtős. Egyenlőre.

Tipp1. Kérd meg a szüleidet, nézzenek utána, hátha van valami ösztöndíj fiatal tehetségeknek, azt meg lehet pályázni.

Tipp2. Ha a fenti törvénnyel bajszot akarsz akasztani, és érzel magadban valami művészi vénát, már témád is van, miről készíts lobby weboldalt. Támadj neki dicső honatyáinknak, hogy butaságot írtak abba a törvénybe, és azonnal álljanak neki kivételeket is beleírni. Vagy híres politikai aktivista leszel, vagy a szüleidtől nagyon megkapod a magadét érte :)

2015. okt. 6. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!