Hogy lehet blogolással pénzt keresni?
Figyelt kérdés
Elméleti a kérdésem. Értem én, hogy ha egy blog jó, jó a reklámja, jó a témája, akkor sokan olvassák. Na, de ebben hol van az üzlet? Hogy lehet, hogy van, aki felmond a munkahelyén, mert már megéri neki egész nap ezzel foglalkozni? Ritka, persze. De elméletileg, ebben pontosan hol van a bevétel? Mert az olvasásért senki nem fizet. A reklámokból van a bevétel? Vagy miből?2015. szept. 16. 13:56
3/4 anonim válasza:
És mégis ki az aki ebből él? Ahhoz hogy ebből élj nagyon egyedi blognak kell lenni és angolul kell írni hogy nagyobb legyen az olvasótábor.
4/4 anonim válasza:
3: Például Szabó Gábor Tuareg.
De nincs egy fia reklám se az oldalán!
Szóval nem tudom, mi az, ami pénzt hoz neki ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!