Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehet pénzt keresni blogolássa...

Lehet pénzt keresni blogolással ha igen mennyit?

Figyelt kérdés

2015. jan. 24. 19:39
 1/5 nufnuf ***** válasza:

Lehet, azzal, hogy hirdetéseket teszel közzé az oldalon. Nem sokat lehet keresni vele Mo.-on mivel kicsi a nyelvterület.

Zsebpénznek jó a havi pár ezer forint, de ezért elég magas látogatószámot kell elérni.

Általában még mindig jobban örülnek a blogerek az promó ajándékoknak.

2015. jan. 24. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet vele pénzt keresni, csak attól függ, mennyire népszerű a blogod.

A lényeg, hogy eladod a reklámfelületet. Minél többen olvassák a blogod, annál drágább a reklámfelület. Árat nem tudok mondani.

Ha igazán sok pénzt akarsz keresni, akkor érdemes saját üzemeltetésű weboldalt csinálni, tehát saját domain-nel. Sok blogoló, aki pl házi praktikákkal vagy csináld magad dolgokkal kapcsolatban népszerű lett, híres (internetes) magazinokba is meghívást kaphat. Legjobb ha angolul írsz, akkor jóval több olvasóra számíthatsz.

Megkérdezhetem, milyen témában szeretnél írni?

2015. jan. 24. 20:19
 3/5 A kérdező kommentje:
16 Bejegyzés 224 megtekintés
2015. jan. 26. 14:26
 4/5 GYIK96 válasza:
Nekem 14 bejegyzés és 511 megtekintés és sport témájú blogom van.
2016. szept. 14. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Például Szabó Gábor Tuareg blogolásból él, de nincs egy fia reklám se az oldalán.

Szóval nem értem, mi az, ami pénzt hoz neki ebből.

2016. nov. 15. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!