Szerintetek lesz ennek még következménye?
Figyelt kérdés
MÁV-nál van tartozásom, körülbelül 100.000 Ft, de legalább 4 éve húzódik a dolog, és papírt sem kaptam róla már vagy 2-3 éve...2009. dec. 27. 20:14
1/3 anonim válasza:
természetesen lehet következménye, ha megtalálnak, elővesznek, és van valamid, amit el tudnak kobozni.
nekem a BKV-nál van legalább kétmillió.
2/3 anonim válasza:
99-ben vettem egy golf 4-et hitelre. 3 hónap után ellopták. Volt cascom! A rendőrség 3év 8hónap után zárta le a nyomozást elkövető hiányában (hiába lázadtam folyamatosan). Bíróság lett belőle, mert a biztosító kártérítési kötelezettsége időközben elévült. A bíróság nekik adott igazat. A kocsi ára 4M volt amiből 30%-ot az átvételkor kifizettem. Maradt 2M 800E tartozásom. 2006-ban lenyomozták az egyik bankszámlámat és levették a rajta lévő összes pénzt (953E). A mai nappal még 8.300.000.-ft tartozásomat tartanak nyilván ebben az ügyben!!! Úgyhogy vigyázni!!!
3/3 anonim válasza:
nekem is volt tartozásom a bkv-nál de mivel nem tudták behajtani 2 vagy 3 év után akkor már nem is tehetik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!