Diákmunka? lehet ennek vmi következménye?
jelentkeztem egy munkára a diákszöv.nél és mondták hogy majd dolgozhatok is ezért elküldtek orvosi vizsgálatra(csináltak nekem egészségügyi könyvet) meg tüdőszűrésre is kellett volna mennem(egy félreértés miatt nem mehettem)és ma voltam betanításon is.Semmilyen szerződést nem írtam még alá.Én már meggondoltam magam nem akarom ezt a munkát vállalni mert
1,a szövetkezet egész hozzáállása nem tetszik,bunkók voltak velem,ebbe a szövetkezetbe többet a büdös életbe nem akarom betenni a lában,legalábbis ebben a városban nem
2,a buszpénzt nem fizetik ki,pedig erről volt szó
3,mivel a buszpénzt nem fizetik és még 2X30percet buszoznom is kell így hiába fizetnének az átlagnál jobb órabért nekem egyszerűen nem érné meg
4,mivel a munkavégzés helye távolabb van ezért 2szemináriumra nem tudnék bejárni
Kérdésem pedig az lenne hogy lehet-e valami következménye annak ha többet nem megyek be ebbe a szövetkezetbe,nem válaszolok a hívásaikra,és semmilyen módon nem érintkezem velük?kifizettethetik-e velem az orvosi vizsgálatot így utólag?amúgy holnap kéne aláírni a szerződést,de ez részemről nem fog megtörténni
nem írtál alá semmit. akkor?
amúgy melyik szövetkezet?
hát tényleg nem írtam alá semmit,de ki tudja.Annyira hülye vagyok a diákmunka jogi hátteréhez -.- hogy úgy éreztem jobb ha megkérdezem
fürgediákról van szó,de tényleg kiakasztott ez a szövetkezet a sok bunkó emberrel -.- komolyan azt mondom hogy vállalnám ugyanezt a munkát más szövetkezetnél ha nem lenne más időben számomra jobban megfelelő munka
milyen munka
ha nem hosszabb időre szól akkor azt az egy napot vállald el!!!
akkor semmit se csinálhatnak
ha nem írtál alá semmit elvileg semmit se csinálhatnak
de minden munkánál van x idő amíg lemondhatod
általában előző napig
igen sztem elég
én gyógyszergyári melónál mondtam le egy nappal előtt!
(Fürgés volt az is)
nem lett baj
Ha nincs szerződés, akkor szerintem semmi gond. Egyébként az alkalmassági orvosi vizsgálatok költsége amúgy is a munkátatót terheli minden esetben, semmikor nem terhelhetik rá a dolgozóra, vagy leendő dolgozóra.
Azért a tisztesség kedvéért szóljál be telefonon, hogy bocsi... másképp alakult. Ez a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!