Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunka? lehet ennek vmi...

Diákmunka? lehet ennek vmi következménye?

Figyelt kérdés

jelentkeztem egy munkára a diákszöv.nél és mondták hogy majd dolgozhatok is ezért elküldtek orvosi vizsgálatra(csináltak nekem egészségügyi könyvet) meg tüdőszűrésre is kellett volna mennem(egy félreértés miatt nem mehettem)és ma voltam betanításon is.Semmilyen szerződést nem írtam még alá.Én már meggondoltam magam nem akarom ezt a munkát vállalni mert

1,a szövetkezet egész hozzáállása nem tetszik,bunkók voltak velem,ebbe a szövetkezetbe többet a büdös életbe nem akarom betenni a lában,legalábbis ebben a városban nem

2,a buszpénzt nem fizetik ki,pedig erről volt szó

3,mivel a buszpénzt nem fizetik és még 2X30percet buszoznom is kell így hiába fizetnének az átlagnál jobb órabért nekem egyszerűen nem érné meg

4,mivel a munkavégzés helye távolabb van ezért 2szemináriumra nem tudnék bejárni

Kérdésem pedig az lenne hogy lehet-e valami következménye annak ha többet nem megyek be ebbe a szövetkezetbe,nem válaszolok a hívásaikra,és semmilyen módon nem érintkezem velük?kifizettethetik-e velem az orvosi vizsgálatot így utólag?amúgy holnap kéne aláírni a szerződést,de ez részemről nem fog megtörténni

2011. szept. 1. 20:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nekem a tüdőszűrést magamnak kellett fizetni

(Fürgénél vagyok)

2011. szept. 2. 12:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is magamnak fizettem a tüdőszűrést.

A fürgések tényleg bunkók, már nem azért.

A buszpénzt mások se fizetik.

Jelenléti ív nem volt a gyárban, ahol dolgoztál? Nálunk az alapján megy ez elszámolás. (MelóDiák)

Hívd fel őket, hogy nem akarsz menni és kész.

2011. szept. 2. 16:16
 13/15 A kérdező kommentje:
itt sajna nincs molti coop,úgyhogy most a biztos készre gondoltam mert ott elvileg rendesek
2011. szept. 2. 22:22
 14/15 A kérdező kommentje:

háát asszem akkor felhívom őket majd telefonon bár biztosan nem lesz egy leányálom ismét velük beszélni :S

volt a gyárban jelenléti ív,oda is írtam a nevem :S

2011. szept. 2. 22:25
 15/15 anonim válasza:
Bármikor, bárhol azt mondhatod, hogy úgy döntöttél, mégsem szeretnéd elvállalni a munkát, nem fognak erőszakoskodni, és nem kötelező azt sem kifejtened, hogy miért, ha nem hát nem. De nem az a megoldás, hogy egyszerűen nem szólsz hozzájuk. A munka nem érzelmi kérdés, ezt ne feledd!
2011. szept. 3. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!