OTP Junior kártyámmal lemehetek 10. 000ft minuszba? Lesz ennek valamilyen következménye? Vagy valamilyen sunyiság áll mögötte? Vagy egyszerűen csak amikor megy a kártyára pénz, levonja a minusz árát és annyival kevesebb lesz rajta?
Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 23:58
1/9 anonim válasza:
Ha mínuszban vagy késedelmi kamatot számolnak fel vagy vmi hasonlót nekem pár hónap alatt lett 0 forintból - 2000 rajta neked mi lesz a 10 ezerből?
2/9 anonim válasza:
Szerintem Junior kártyával nem lehet mínuszba menni. De ha mégis, akkor amint pénz érkezik a számládra, akkor levonja belőle a tartozásodat és a tartozás kiegyenlítésének idejével arányos kamatot.
3/9 anonim válasza:
Én egyszer mentem minuszba valahogy, de aztán többet nem engedett.
4/9 anonim válasza:
Juniorral én sose mentem le mínuszba. Bankkártya volt, nem hitelkártya:S Nyálazd át a szerződést!
5/9 anonim válasza:
Hát én most -29 ft-nál állok a junior számlámmal...
6/9 anonim válasza:
Utolsó egyenlítsd ki a számlád minél előbb vagy szüntesd meg ha nem kell (bár akkor is ki kell fizetned).
Mert elég hamar mínusz pár ezer lesz rajta!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,jobban tettem hogy kérdeztem!:-)
2010. szept. 5. 18:03
8/9 anonim válasza:
Óóóó nagyszerűen lehet minuszba menni! -100 ft volt a kártyán nem törődtem vele nem használtam majd a kedves OTP küldte a fizetési felszólítást 3000 Ft-ról, hogy fizessek. Bementem kifizettem kártyát kettévágták és költse gyógyszerre az OTP...!
9/9 anonim válasza:
énis lementem juniorral -204ig.. -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!