Hogy találjak egy jó alkalmazottat?
Balatonon van egy büfém, de már évek óta szakács-gondokkal küzdöm.. Tavaly és tavalyelőtt is kb 10-15 ember fordult meg a konyhán, volt aki az első nap után azt mondta hogy holnap találkozunk, és utána nem is láttam.
Tény, hogy néha sokat kell dolgozni, de a balatoni átlaghoz képest jobban megfizetem őket.
Persze amíg nincs nagy forgalom addig minden ok, de amikor jön a hétvége, a jó idő és a főszezon akkor egymás után lépnek le.
Mivel tudnám odakötni őket, hogy vegyék komolyabban?
Fizut eddig hét végén adtam, mivel alkalmival vannak bejelentve, gondoltam arra is hogy ha havonta kapnák akkor talán kevésbé "lógnának el".
Ötletek, tippek, vélemények?
Nem értem hogy mit erőlködsz???
Mindenki megmondta egyértelműen hogy gyengén fizetsz!
Ennyi fizetsz jönnek mennek a szakácsok ezt te is tapasztalod nem?Akkor nem értem a problémád!
Egy vállalkozásnak számolnia kell reálisan a költségekkel!
Ha nem megy nem megy kész!!!
Amúgy meg összeválogattam egy pár hozzászólásodat tényleg nem bántásból!
"Balatonon van egy büfém
.......
átlaghoz képest jobban megfizetem őket
.......
15 napot visznek 75-80ért
.......
Tisztában vagyok vele, hogy nem jó a fizetés"
.......
"Sose mondtam, hogy nálam jól kereshetnek"
.......
"a sok rossz hely közül nálam van a legjobb dolguk!"
Nem bántódtam meg az összeválogatáson, de továbbra is fenntartom, hogy tisztában vagyok vele, hogy alacsony a fizetésük, de míg a többieknél 30 napot dolgoznak 110-120ért, addig nálam 15 napot 75-80ért. A napi munkaórák száma ugyanannyi.
Akkor szerintem az átlaghoz képest igenis jobban keresnek nálam, még ha ez alacsonyabb is az elvártnál!
Köszönöm mindenki válaszát, különösen akik valóban segítő szándékkal írtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!