Hogyan találjak befektetőt a saját tervemhez?
"A terv nagy vonalakban kész van, tökéletesen pontos tervhez anyagi forrásra van szükség"--- én 1 ingyen energia generátort terveztem, de még nem volt pénzem felfogadni 1 szakértő gárdát aki megtervezné a készüléket, illetve kitalálnék hogyan kéne ennek a találmánynak működnie---"hol találhatok olyan személyt vagy vállalatot aki fizeti a tervezési díjat és pénzt ad a terv megvalósítására?"
Próbálkozzál direkt marketinggel, vagy MLM-el. Mindig voltak, vannak, lesznek balekok ilyen téren! Valamint szélhámosok is akik erre utaznak...
Részemről nem tudom sajnálni a balekokat akik ilyennek bedőlnek. Annak ellenére, hogy meglepő módon még a média is foglakozik a témával, napi szinten olvashatunk idiótákról akik benyalják az éppen aktuális hóbortot.
Mi nem nyaltuk be, de azért 1 próbálkozásnak jó volt, feldobtad vele a napomat :)
Keress kockázati tőke befektető társaságot, vagy alapot, Mo.-n is vannak ilyen csoportok, igaz nem sok. Sok info van a neten.
Nemzetközi szinten vannak weboldalak amin bemutatva a projektedet a felhasználók dobják össze neked a zsét.
Totális ismeretség, és üzleti tapasztalat nélkül kb sehol.
De te még nem is a terv megvalósítására keresnél tőkét, hanem a terv elkészítéséhez-.-
Neked terved van egy tervre konkrétan, amire gyakorlatilag családtag adna kb csak pénzt. Komoly vállalat sajnos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!