Hogyan találjak erre befektetőt?
Fiatal iparművész vagyok erőteljesen eladható munkákkal, ötletekkel.
A baj csak az, hogy üveggel dolgozom, aminek drága a megmunkálása és saját pénztárcából nem tudom ezt állni.
Olyan befektetőt keresek, aki pénzügyi alapot biztosítana a designtárgyak, főleg világítótestek prototípusainak elkészítéséhez, majd a termékek értékesítése után visszakapná a pénzét és kereshetne is rajta.
Minél többet segítenénk egymáson apránként, annál nagyobbra nőne a vállalkozás és annál több lenne a profit. Konkrét piaci tervem is van, kapcsolataim, minden megvan az üzlethez, csak pénz kellene. Kölcsönt nem szeretnék felvenni.
Nekem 1 ilyen kéne.
http://www.youtube.com/watch?v=yJYrSDNz--s
1-1,5 m magas és kb olyan max 150€-t adnék érte.Ha tudsz csinálni én vevő lennék rá :D
21:24:
Akkor te nem érted a kockázat fogalmát.
Pont az a lényege annak, ha ilyen vállalkozásba fektetsz, hogy nem bankba teszed a pénzed. De cserébe nem is évi 6-7% kamatot fogsz kapni a pénzedre, ha bejön.
Bank
Kötvény
Részvény
Induló vállalkozás
Kaszinó, szerencsejáték
Nem csak a szavak hosszúsága nő fentről lefelé, de a kockázat is, amit a minél nagyobb megtérülés reményében vállalsz minden esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!