Amway-el kapcsolatban tapasztalatok?
#77-es vaqgyok. Kérdem az okosoktól, hogy ha ez holland-amerikai találmány, miért volt a bemutatón, a dobozokon made in China felirat? Talán ugyan azt árulják mint más, csak más a köntös?
Logisztikusként megtehetném, hogy kínából ide importálok termékeket, átcsomagolom, vagy rá tapasztom a saját céglogóm ,és értékesítem a "világlegjobbterméke" címen, mert ez koncentrátum...
"Talán ugyan azt árulják mint más, csak más a köntös? "
Miért, Kínában egy gyár van csak? Vagy miért gondolod, hogy ugyanaz, mint amit mások árulnak.
"Logisztikusként megtehetném, hogy kínából ide importálok termékeket, átcsomagolom, vagy rá tapasztom a saját céglogóm ,és értékesítem a "világlegjobbterméke" címen, mert ez koncentrátum..."
Megteheted. Ha valóban csak ennyi az USA 25. legnagyobb privát kézben lévő vállalkozásának a titka, akkor ez egyszerű, szerintem utána kellene csinálnod. Évi 12mrd dollár forgalommal szerintem elég jól ellennél te is..
ma 16:14-es válaszoló. A személyeskedést, kérlek kerüld. Az említett hozzászólásokon nem felpörögtem, hanem reagáltam rájuk, és nincs közöd ahhoz, hogy mi a végzettségem. Ennél a kérdésnél nem én vagyok a téma, hanem az Amway cég.
A kérdésed érdemi részére. Szerencsére olyan kereskedelmi üzlettel foglalkozunk, amiben a termékek engedélyeztetésével, minőségi kritériumoknak való megfelelésével stb. nincs dolgunk. Amennyiben ezzel kapcsolatos kérdésed van, keresd az Amway Hungária Marketing Kft-t (hétfő-csütörtök 8-17, péntek 8-14):
Bp. 1025, Szeréna út 11.
telefon: (1)3451300
Készségesen fognak tájékoztatni, akár személyesen, akár telefonon keresed őket.
Mi maximálisan megbízunk a cégben, hogy mindezek rendben vannak, és ha mégsem lennének, akkor ennek kellemetlen következményeit a cég viselné. 54 éve nem történt ez soha másképp, de ha neked fontos kérdés, járj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!