Amway-el kapcsolatban tapasztalatok?
A probléma az, hogy van, aki akkor érzi jól magát a véleményével, ha szociális igazolást kap. Akkor nyugodt, ha minél többen gondolják úgy, mint ő. Ezért fontosnak tartja, hogy minél több embert meggyőzzön a vélt igazáról. Minden másként gondolkozó kizökkenti őt. Ezért nem megy ilyen emberek közé, valószínűleg belehalna. Ezért örül addig, amíg nem ismer olyan embert, aki MLM-mel lett sikeres. Egy normális, önálló gondolataival szociális támogatás nélkül is együtt élni tudó ember rohanna, hogy megismerjen ilyen embereket, hogy ezzel is gazdagítsa az ismereteit a világról.
De te vagy a pszichológus, vagy mi, nem? :)
ITK! Felmerült bennem egy gondolat, egy ideje álmatlan éjszakákat okoz, és mivel mindig válaszolsz nekem (leszámítva azt, amikor az állítólagos bőven előforduló apró betűs részre kérdezek rá), hadd kérdezzek meg valamit:
állításod szerint forgalmazója vagy az Amway termékeinek. Azoknak a termékeknek, melyeknek én hosszú éveken át a vásárlója, mégpedig elégedett vásárlója és kizárólag a vásárlója voltam. Áruld el kérlek, hány terméket használtál, mi alapján nyilvánítottad a termékeket gyengének?
Köszi.
Engem most invitáltak, "üzletkötőnek"... nem nyeltem be. ~ 2000ft 150 ml-es fogkrém... és? a tes#o-ban is ennyi vagy még olcsóbb a 150ml-es. és ugyan úgy 3 hónapig elég (elektromos fogkefével több ideiig is.)
Ahhoz, hogy az ember spóroljon, nem a drágábbat ("koncentrátum") és nem is feltétlenül az olcsót kell megvenni, hanem a jót!
-Beszerző-
Nekem 7 hónapig elég napi két fogmosással az Amwayes fogkrém, kb. 3-4 tubus fogyott el ennyi idő alatt a korábban használt kommersz márkából, így pénzemnél voltam, és regisztrált tagként nagyker áron még mintegy negyedével olcsóbb is, de ezek tényleg fillérek. Hogy az alatt a 7 hónap alatt 2-vel több vagy kevesebb kakaóscsigát eszel meg a péknél, többet számít pénzügyileg.
Fogkrémből meg másból is - ahogy ma 15:21-es írja - a jót érdemes megvenni. Ez például jó ok lehet arra, hogy az ember Amway terméket vásároljon, aki meg nem akar, az nem vásárol. Ezzel nincs baj. A probléma ott kezdődik, amikor ebből a félinformációból valaki levezeti, hogy ez rossz üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!