Amway-el kapcsolatban tapasztalatok?
igen, de ettől még nem fogsz többet tudni Kenobinál. Ráadásul nemcsak névleg nem vagy termékforgalmazó, ugyanis törzsvásárló+ként regisztráltál, hanem a gyakorlatban sem, még semmit nem is forgalmaztál. Meg nem is vásároltál, ha már itt tartunk.
tehát egy jelentéktelen senki vagy a témában. eddig is az voltál, és a mostani hazugságod sem emelt ki ebből a szerepből.
de próbáld tovább, innen már csak egy kis lépés. veszel valamit, kipróbálod, visszaküldöd, visszakapod a pénzedet, aztán mindezt leírod. érted... ugyanaz az ember maradnál sajnos, de legalább már igazat beszélnél...
1: beljebb esem a "láttam azt aki hallott valamit" kategóriánál
Nem, nem esel beljebb.
2: Csak megerősíteni tudom...
Nem, nem tudod, hiszen még mindig nem vásároltál semmit.
3: A visszavásárlási garancia is csak mézesmadzag.
Nem, nem mézesmadzag, működő dolog.
4: apró betűből itt is van bőven
Nem, nincs, idézni sem tudtál; nemhogy bőven, egyet sem.
Tehát lényegében azt hiszem, minden, amit írtál, kamu volt...
Ja, te ezt így eldöntötted akkor az így van és pont. Tipikus MLM-es hozzáállás, a ti véleményetek egyenesen tény, azt sziklaszilárdan kell hangoztatni, mindenki más téved, egyébként is kussoljon. Ezt neveli belétek az MLM-es szekta.
Jártam rendezvényeken, és köss bele, csak ingyen, merthogy pénzt erre én nem áldozok. Ismerem az Amway propagandáját, hovatovább még a nyilvános pénzügyi adatait is tudom értelmezni.
Véleményem pedig nekem is lehet róla, függetlenül attól, hogy fizettem-e vagy sem érte, magam próbáltam-e ki, vagy csak mások nem reprezentatív véleményére hagyatkozom.
Szintén MLM-es duma, csak arra hallgass aki benne van, mi? Mert nyilván nem érdekelt benne anyagilag, avagy nincs véd és dac szövetségben a szintén mások lehúzásából élő hálózatépítgető-fajtársával.
A garanciát meg mondtam, próbáljuk ki. De itt is csak az üres odamondogatás megy.
Ha ez a garancia élne, és valóban nincs semmi apró betűs buktatója, akkor miért vaterán, meg egyéb apróhirdetésekben próbál megszabadulni egy csomó, nyilván "bukott" hálózatépítő a vackaitól?
"a ti véleményetek egyenesen tény"
Nem. Vannak vélemények. Van az enyém, és van a másik három válaszoló véleménye. Ezek tapasztalatokon alapulnak, tehát lehet rájuk adni. Aztán van a te véleményed, ami NEM tapasztalaton alapul, tehát NEM lehet rá adni.
Ezeken a véleményeken felül vannak a tények. Abból nincs többféle, csak egy.
A termékek ár/érték aránya vélemény. A másik három válaszoló szerint magas. Szerintem alacsony. Neked meg nincs erről tapasztalatod, csak "hallottál valamit".
A megelégedettségi garancia meg tény. Egy tényt egy értelmes ember sem vitat. Kérdezz meg akárhány (volt) termékforgalmazót. Csak te.
"Véleményem pedig nekem is lehet róla, függetlenül attól, hogy fizettem-e vagy sem érte, magam próbáltam-e ki, vagy csak mások nem reprezentatív véleményére hagyatkozom. "
Így van. Lehet. Csak itt "leginkább" az ilyen véleményre nem kíváncsi a kérdező. Meg úgy általában a világ is jobb lenne, ha az ilyen ember az ilyen megalapozatlan véleményét nem hangoztatná. A jogrendszer szerencsére már felkészült erre, és helyén kezeli a közvetett tanúk vallomásait..
"A garanciát meg mondtam, próbáljuk ki."
Így van. Próbáld. Én már sokszor próbáltam. Megteheted te is. Be vagy regisztrálva. Illetve gondolom képes vagy találni olyan embert, aki a való életben szóba áll veled, és hajlandó neked segíteni ebben.
"Ha ez a garancia élne, és valóban nincs semmi apró betűs buktatója, akkor miért vaterán, meg egyéb apróhirdetésekben próbál megszabadulni egy csomó, nyilván "bukott" hálózatépítő a vackaitól?"
Te nyilván tudsz az apró betűkről, bár valahogy még mindig nem sikerült mondanod egyet sem. Pedig hozzáférsz minden szabályzathoz.
Arra meg nyilván semmi esély, hogy a vaterán és egyéb apróhirdetésekben PROFITTAL próbálnak meg kereskedni egyesek, ugye? :)
Itt van egy eladó, aki sikeresen eladott egy terméket:
Ugyanezen eladó újra szeretne eladni egyet:
Tehát mivel a termékek keresettek, ő rendszeresen kereskedelmi haszonnal értékesíti ezt. Nem úgy tűnik, mint aki a vackaitól szabadulna meg.. :)
Ezen az egy ügyleten keresett 600-1600 forint között valamennyit.
ITK, érdekes egy szórakozás vagy te nekem a sok hülyeségeddel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!