Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Saját sörmárkát létrehozni...

Saját sörmárkát létrehozni menyi pénz lenne? Hogyan lehetne elérni, hogy árusítsák nagy multik stb. Milyen marketinget javasoltok hozzá?

Figyelt kérdés
Piába mindig van pénz, xD főleg valami jó sörbe de valami újdonságot kéne belevinni... Szerintetek? Elég sokan tűnnek fel forbes billionaires listáján akik sörrel szerzik a vagyonukat.

2013. aug. 16. 17:16
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

"Azt az irigy dumát meg hagyjuk már, úgy érzem te még mindig a nullákra vagy kíváncsi."---nem feltétlenül a nullákra :)

Viszont kíváncsi vagyok, mire vágsz fel? Mire kellene annyira irigykednem?

2013. szept. 15. 15:09
 32/41 A kérdező kommentje:
Nem vágtam fel sehol se, ha elkezdeném irkálni az általad annyira igényelt nullákat az lenne a felvágás nem pedig,hogy te kérdezel valamit én meg folyamatosan válaszolok rá, nálunk ezt segítségnek hívják nem felvágásnak. De nem azzal szeretném tölteni a vasárnapomat, hogy veled vitatkozok és mondtam már, hogy ha további kérdésed van akkor privát. Aki NORMÁLISAN akar válaszolni annak még a kedve is elmegy ettől a 80. oldalas veszekedéstől.
2013. szept. 15. 15:13
 33/41 anonim ***** válasza:

Én nem vitának nevezném, inkább párbeszédnek.

A kérdéseimre amikből ez az egész "vita" kipattant, nem jött válasz, elmentünk egy másik irányba:

"De tényleg mire is kellene irigykednem? Mennyi nulla virít a bankszámládon? Mekkora összegből építenéd fel az üzemedet? Mekkorára gondoltál? A kérdésed alapján milliárdos szeretnél belőle lenni, ez pedig milliárdos befektetést igényel!"

A "Mennyi nulla virít a bankszámládon?" tekintsük lényegtelennek, rendben?

2013. szept. 15. 15:40
 34/41 A kérdező kommentje:
k
2013. szept. 15. 19:24
 35/41 anonim ***** válasza:

Szia érdeklődnék megépült-e a sörfőzdéd?

Márkanév? Mikor kóstolhatom meg?

Mekkora összegből építetted fel az üzemedet?

Mekkora lett a kapacítás (liter/év)?

Alkalmazottakat minimálbér felett fizeted (2* a minimum remélem)?

Sikerült jó logisztikust szerezned (BME-ről), aki megszervezi a kiszállítást?

Helyileg merrefelé épül/épült az üzemed?

2013. nov. 14. 19:13
 36/41 anonim ***** válasza:
logisztika nem a kiszállítás megszervezése még mindig(:DDDDD), hanem az ellátási lánc menedzselése és tényleg sokat számít mert ha rosszul csinálja a vállalat az rengetegbe kerül.
2013. nov. 14. 23:35
 37/41 anonim ***** válasza:
szerinted a műegyetemen 5,5 évig azt oktatják logisztikai mérnököknek, hogy hogyan kell egy kiszállítást megszervezni? arra elég egy titkárnő.
2013. nov. 14. 23:36
 38/41 A kérdező kommentje:
Felesleges mondanod neki, ha visszaolvasol láthatod, hogy nem egyszer el lett neki mondva, hogy nem az, de ő jött a kerülőutakkal meg a drága benzinnel... Most is látta, hogy kiemeltem a kérdést és jött élvezkedni, hogy még mindig nincs meg a vállalkozásom, de igazából már teljesen mást akarok (egy alapkezelőt), csak unalomból kiemeltem.
2013. nov. 14. 23:42
 39/41 anonim ***** válasza:

"szerinted a műegyetemen 5,5 évig azt oktatják logisztikai mérnököknek, hogy hogyan kell egy kiszállítást megszervezni?"---szerintem nem! Szerinted?

A logisztikus sok egyéb mellett miért ne láthatná el a kiszállítás menedzselését, szervezését? Szerinted nem boldogulna vele a titkárnői segítség nélkül?

Nem élvezkedni jöttem, hanem érdeklődni! A kérdésekből ezek szerinte nem jöttél rá? Vagy ez az élvezkedős duma csak az unalmad műve?

2013. nov. 15. 21:08
 40/41 anonim ***** válasza:
Szia, van előrelépés sörügyben?
2014. júl. 7. 23:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!