Saját sörmárkát létrehozni menyi pénz lenne? Hogyan lehetne elérni, hogy árusítsák nagy multik stb. Milyen marketinget javasoltok hozzá?
"Azt az irigy dumát meg hagyjuk már, úgy érzem te még mindig a nullákra vagy kíváncsi."---nem feltétlenül a nullákra :)
Viszont kíváncsi vagyok, mire vágsz fel? Mire kellene annyira irigykednem?
Én nem vitának nevezném, inkább párbeszédnek.
A kérdéseimre amikből ez az egész "vita" kipattant, nem jött válasz, elmentünk egy másik irányba:
"De tényleg mire is kellene irigykednem? Mennyi nulla virít a bankszámládon? Mekkora összegből építenéd fel az üzemedet? Mekkorára gondoltál? A kérdésed alapján milliárdos szeretnél belőle lenni, ez pedig milliárdos befektetést igényel!"
A "Mennyi nulla virít a bankszámládon?" tekintsük lényegtelennek, rendben?
Szia érdeklődnék megépült-e a sörfőzdéd?
Márkanév? Mikor kóstolhatom meg?
Mekkora összegből építetted fel az üzemedet?
Mekkora lett a kapacítás (liter/év)?
Alkalmazottakat minimálbér felett fizeted (2* a minimum remélem)?
Sikerült jó logisztikust szerezned (BME-ről), aki megszervezi a kiszállítást?
Helyileg merrefelé épül/épült az üzemed?
"szerinted a műegyetemen 5,5 évig azt oktatják logisztikai mérnököknek, hogy hogyan kell egy kiszállítást megszervezni?"---szerintem nem! Szerinted?
A logisztikus sok egyéb mellett miért ne láthatná el a kiszállítás menedzselését, szervezését? Szerinted nem boldogulna vele a titkárnői segítség nélkül?
Nem élvezkedni jöttem, hanem érdeklődni! A kérdésekből ezek szerinte nem jöttél rá? Vagy ez az élvezkedős duma csak az unalmad műve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!