Pay Pal pénz levonás tiltását, hogy tudom elérni?
Korábban regisztráltam egy weboldalra, ahonnét is PayPal számlámról leemelték a regisztrációs díjat.
Azóta töröltem a regisztrációmat, és nem látogatom azt az oldalt, ennek ellenére továbbra is vonják a havi regisztrációs díjat.
Szeretném letiltani a Pay Pal-on, hogy ne tudják levonni a pénzemet. De, akárhogyan is nézegettem a Pay Pal menüt, nem találtam rá a módjára, hogy a levonást miként tudnám tiltani a számlámról.
Simán tudnak vonni havidíjat. Legalábbis nálam vonták, de a számlatörténetre klikkelve megtaláltam, ha nem is egyhamar a módját, hogy tiltsam a további havi automatikus levonásokat.
(This profile has been canceled and cannot be reactivated. No more recurring payments will be made.)
Természetesen írtam a korábban regisztrált oldal ügyfélszolgálatára, hogy ne vonjanak, mivel már nem vagyok oda regisztrálva. De, most már nem is fognak tudni vonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!