Kocsmanyitás, de hogyan?
Figyelt kérdés
Őstermelő vagyok. Kocsmát szeretnék nyitni, béreli. Kell hozzá vállalkozói így is? Annak mi a menete, ha szükséges és mennyibe kerül? Mi kell még hozzá? Végzettség muszáj? Vagy elég, ha érettségiztem szakképzőben kereskedelem-marketing szakon? Ha bérlem a kocsmát az engedélyeket adják hozzá? kell még valami?2013. jún. 26. 16:03
1/1 Nosferatu the Vampir válasza:
Cég kell a vendéglátói tevékenység folytatásához ha van céged (bt, kft,stb..)akkor nyithatsz.
Végzettség nem kell, de az üzletben csak szakképzett dolgozó dolgozhat, ha van több is oké, de minimum egynek mindenképp kell és úgy tudom az elado nem is jó pincér minimum kell.
Engedélyt nem adnak csak úgy hozzá mindenképp kikell kérni a hivatalos szervektől.
Mi kell még? forgalom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!