Szerintetek egy nő is képes lenne a szántóföldi növénytermesztésre? (traktorozás, kombájnozás stb. ) 23/L
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 20:21
1/6 anonim válasza:
Persze, hogy képes, miért is ne lenne? Igaz, egy férfinek jobban a vérében van, hogy hova nyúljon egy gépen, ha a szántó közepén valami elromlott, de egy nő is meg tudja tanulni ezeket.
Én sem úgy születtem, hogy azonnal tudtam traktort kezelni, de az ember ezt is megtanulja (javítani most sem tudok, de feltehetően csak azért, mert nem vagyok rákényszerítve - ha valami elromlik, csak megkérem valamelyik srácot és azonnal helyrehozza a galibát).
Szóval, jobb, ha van melletted valaki, de hidd el, Te is alkalmas vagy a feladatra :) bár nagy területet nem bírsz el magad :) Sok sikert!
2/6 anonim válasza:
Persze. Sőt ismerek is olyan (szőke!) lányt, aki traktorral szánt-vet-arat. És emellett állatokat tart.
3/6 anonim válasza:
Ha megtanulja és van érzéke hozzá persze. Elismerik-e ezt a régi gazdák? Nem hiszem.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi bíztató válaszokat! :)
2013. jan. 13. 11:35
5/6 anonim válasza:
igen, ha talpra esett vagy.
Jogsi sem kell a gépekhez, mivel magán területen nem szólhatnak érte a rendorok.
Amugy nekem is van ilyen ismerősöm.
6/6 anonim válasza:
igen, egy tenyeres talpas parasztlán :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!