Megszeretnék "gazdagodni", normális életkörülményeket teremteni. Nem egyszerű feladat, vagy mégis?
A "meggazdagodni" alatt a havi 120-150 ezer Ft-ot értem.
Nemrég érettségiztem, szakmám nincs. Mivel nem szeretnék gyári munkás lenni, havi 60-70 ezer forintért, és tudom, hogy csodák nincsenek, ezért keresem azt a megvalósításra váró ötletet amiből el tudom majd tartani a leendő családomat (feleség, gyermek).
Már nem vagyok "kölök", januárban töltöm a 21. életévemet (5 éves gimibe jártam). Tudom, hogy ennyi évesen nem kellene ilyenen gondolkodnom, de ilyen szar életkörülmények mellett más Nem fog segíteni rajtam, se rajtatok. Nem siránkozni akarok, csupán nem tudom, hogy mit csináljak. Idővel szeretnék diplomát, de szeretnék Önállósulni. Nem vagyok egyedül a családi körülményeimmel, de egy szülő nevelt fel, és tudom, hogy mit jelent az, hogy: nélkülözés. Ilyet én nem szeretnék majd a gyermekeimnek.
Ti miket próbálnátok meg? Sokan kimennének ebből az országból. Én is. Mert lassan más lehetőséget nem hagynak számunkra.
nem akartam lekezelő lenni
de megéri tanulni.
aki azt mondja hogy nem, az azért mondja, mert kisebbrendűségi érzése van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!